Oranjeroute Dessau-Roßlau

Oranjeroute Duitsland: kamperen met een koninklijk tintje

op 3 oktober, 2023

De Oranjeroute, een 2.300 kilometer lange reis door de geschiedenis van het Huis van Oranje-Nassau, is meer dan alleen een streep op de kaart. Het is een avontuur dat je van Nederland naar Duitsland brengt, met stops in leuke Duitse steden zoals Dessau-Roßlau, Potsdam en Weimar. Deze steden zijn niet alleen rijk aan cultuur, maar bieden ook een knusse plek voor kampeerliefhebbers. We geven je wat highlights en het Hollandse tintje van deze drie leuke Duitse steden.

Lees meer

De Walchensee: Caribische sfeer in Beieren

op 29 september, 2023

Heb jij wel eens gehoord van de Walchensee in het zuiden van Beieren? Bij een vakantie aan dit mooie meer waan je je in tropische sferen door de combinatie van het felblauwe water, de groene omgeving en de witte stranden. Bekijk dit onbekende pareltje. 

Lees meer
Caravan Salon 2023

Caravan Salon 2023: de highlights

op 5 september, 2023

De Caravan Salon Düsseldorf is van start gegaan! Natuurlijk was ACSI erbij op de grootste kampeerbeurs van Europa. We delen graag de highlights met je. Bekijk hier de foto’s.

Lees meer
Caravan Salon 2023

Caravan Salon Düsseldorf 2023: info en tips

op 3 juli, 2023

De Caravan Salon Düsseldorf is de grootste kampeerbeurs van Europa. Hier vind je een enorm aanbod aan campers, caravans, tenten en accessoires. Je krijgt de nieuwste trends en innovaties te zien en er is genoeg reisinspiratie. De beurs vindt eind augustus plaats. We geven je alvast een voorproefje van wat er allemaal te zien is. 

Lees meer
Milieusticker Duitsland

Milieusticker Duitsland, alles wat je moet weten

op 12 juni, 2023

Als je op vakantie gaat in Duitsland, is het belangrijk om de milieusticker Duitsland op je auto, trekauto of camper te plakken. In veel Duitse steden, zoals Düsseldorf, Keulen en Essen, zijn er milieuzones waar het verplicht is om een milieusticker te hebben. Welke milieusticker heb je nodig in Duitsland, waar kun je de milieusticker kopen en waar moet je de milieusticker plakken? We helpen je op weg.

Lees meer