Winterzauber im Wohnmobil – Weihnachtliche Rezepte für den Omnia Campingbackofen

Kerstrecepten voor de Omnia campingoven – Wintermagie in de camper

op 24 nov 2022

Winterkamperen tijdens de kerstvakantie is de laatste jaren steeds populairder geworden onder het motto ‘Forget the gift, enjoy the experience!’. En wat zorgt er meer voor de ultieme kerstsfeer dan zelfgebakken koekjes of kerststol in je eigen caravan, camper of tent? We hebben twee makkelijke recepten voor je die je in een Omnia campingoven kunt maken.

Lees meer
Hoogste golven ter wereld

Natuurspektakel tijdens het kamperen: tips voor natuur- en dierenliefhebbers

op 13 mei 2022

Honderdduizenden spreeuwen die in bijzondere formaties vliegen in het Deense Rickelsbüller Koog. Of de hoogste golven ter wereld in het Portugese Nazaré. Sommige natuurspektakels wil je gewoon niet missen. Wij hebben een overzicht gemaakt van een aantal Europese natuurspektakels die je op sommige momenten in het jaar kunt zien. Hieronder lees je waar je moet zijn om deze natuurspektakels te spotten. Dan ben je op het juiste moment op de juiste plek bent.

Lees meer
Goltzschtalbrucke Saksen

Top 10 meest fotogenieke plekken in Saksen

op 11 apr 2022

Mooie vakantiefoto’s helpen je om de herinneringen aan je vakantie te koesteren. En sommige plekken lenen zich wel perfect voor een mooi plaatje. Ga je op vakantie naar de geliefde Duitse regio Saksen? Dan zijn dit dé locaties waar je je camera of smartphone bij de hand moet houden. We stellen je voor aan de top 10 meest fotogenieke locaties in Saksen.

Lees meer
Bußgeldkatalog 2021

Nieuwe verkeersboetes in Duitsland: wat zijn de tarieven voor caravans en campers?

op 21 okt 2021

De boetebedragen in Duitsland gaan volgende maand flink op de schop. De nieuwe boetes zullen naar verwachting vanaf begin/medio november van toepassing zijn. Dan zullen met name de boetes voor snelheidsovertredingen veel duurder worden. Om onaangename vakantieverrassingen te vermijden wanneer je met je caravan of camper reist, vind je hier een overzicht van de nieuwe boetes.

Lees meer
Confidental Infomation