Sulwald TestTour

Berner Oberland 3-3: levensgenieters in smulparadijs Sulwald in de Jungfrau-regio

op 5 apr 2022

Eerder lieten we je al kennismaken met de Zwitserse regio Berner Oberland. Dit dunbevolkte, ruige Alpengebied staat bekend om de spectaculaire bergen. Genoeg hoogtepunten dus, maar nu is het tijd om de diepte in te gaan. Daarom lees je deze week in drie delen over al het moois dat het Berner Oberland te bieden. Als derde duiken we in de Jungfrau-regio.

Lees meer
Interlaken - TestTour

Berner Oberland 2-3: stedentrip in schattig stadje Thun

op 3 apr 2022

Eerder lieten we je al kennismaken met de Zwitserse regio Berner Oberland. Dit dunbevolkte, ruige Alpengebied staat bekend om de spectaculaire bergen. Genoeg hoogtepunten dus, maar nu is het tijd om de diepte in te gaan. Daarom lees je deze week in drie delen over al het moois dat het Berner Oberland te bieden. Als tweede duiken we in de regio Interlaken.

Lees meer
Lenk in Simmental - TestTour

Berner Oberland 1-3: actief genieten in Lenk im Simmental

op 1 apr 2022

Eerder lieten we je al kennismaken met de Zwitserse regio Berner Oberland. Dit dunbevolkte, ruige Alpengebied staat bekend om de spectaculaire bergen. Genoeg hoogtepunten, maar nu is het tijd om de diepte in te gaan. Daarom lees je deze week in drie delen over al het moois dat het Berner Oberland te bieden. Als eerste duiken we in het plaatsje Lenk im Simmental.

Lees meer
Berner Oberland

Berner Oberland, paradijs voor berggeiten

op 7 mrt 2022

Ten zuiden van de Zwitserse hoofdstad Bern ligt het Berner Oberland. Deze regio is vooral bekend vanwege de spectaculaire uitzichten op de eeuwige sneeuw van onder andere de Eiger (3.967 meter), de Mönch (4.105 meter) en de Jungfrau (4.158 meter). Het Berner Oberland vormde het decor voor de ACSI FreeLife TestTour 2021. Tijd voor een kennismaking met dit dunbevolkte, ruige Alpengebied.

Lees meer

Ticino, subtropisch op vakantie in Zwitserland

op 12 nov 2020

Zeilen op het meer van Lugano, zwemmen in een helderblauwe rivier, flaneren langs de palmbomen in Locarno, Ascona of Lugano … Een vakantie in kanton Ticino in Zwitserland is heerlijk! En collega Frans weet hier alles van. Ieder jaar gaat hij met zijn vrouw, dochter en zoons (13, 15 en 18) wel een keer op vakantie naar Ticino. Frans vertelt waarom hij zo enthousiast is over deze regio en deelt zijn tips met ons.

Lees meer
Confidental Infomation