Vakantie in de Ardennen

Kamperen in de Ardennen tijdens de ACSI FreeLife TestTour

op 20 juli, 2023

Voor de ACSI FreeLife TestTour trokken twee teams op naar de Waalse provincies Luik en Luxemburg. Nu al hun avonturen te zien zijn op YouTube en te lezen in ACSI FreeLife magazine, blikken de Actievelingen en de Levensgenieters terug op een onvergetelijke reis door Wallonië en de Ardennen.

Lees meer

Alles over gasflessen voor op de camping en thuis

op 10 november, 2022

Even een gasfles kopen voor op de camping. Het klinkt zo simpel … En dat is het eigenlijk ook. Veel mensen die voor het eerst een gasfles kopen zijn een beetje huiverig. Is het veilig? Wat heb je allemaal nodig en hoe lang doe je met een gasfles? Wat kost het vullen van een gasfles eigenlijk? En welke gasdrukregelaar en gasslang moet je aansluiten, en hoe?

Lees meer
Corona-paspoort

Op vakantie met het Digitaal Corona Certificaat – Hoe werkt dat?

op 4 februari, 2022

Vanaf 1 juli nemen de meeste Europese landen het zogenaamde EU-COVID-19-Certificaat in gebruik. Dit wordt ook wel het coronapaspoort genoemd. Hiermee wordt het makkelijker om tussen Europese landen te reizen voor een vakantie. Hier vind je alle belangrijke informatie over het coronapaspoort.

Lees meer

De 10 populairste campings van de Ardennen

op 8 maart, 2021

Heb je zin om te wandelen in de bergen, maar wil je wel in de buurt op vakantie? Ga naar de Belgische Ardennen! Je hoeft er niet ver voor te reizen, maar je bent toch echt even weg. De Ardennen liggen in Wallonië, het Franstalige gedeelte van België. En het is een ideale plek om te kamperen. Mooie campings, overweldigende natuur en vooral veel rust. Ik vertel je over de tien best beoordeelde campings in de Ardennen van Eurocampings.nl.

Lees meer
De mooiste fietsroutes van 2020

Dit zijn dé 9 mooiste fietsroutes van Europa

op 31 mei, 2023

Wat zijn dit jaar de places to be op fietsgebied? In België vind je de Fietsroute van het Jaar 2023. Waar er elders in Europa mooie fietsroutes zijn, laten we zien in de top 9 van mooiste fietsroutes.

Lees meer