Glamping (glamorous camping): ultieme luxe

Wil je het comfort en de luxe van een hotel, maar wil je toch de leuke ervaring van kamperen op een camping niet missen? Dan is glamping echt iets voor jou. Je verblijft in een uiterst comfortabele en luxueuze accommodatie, die van alle gemakken is voorzien. Toch logeer je, omdat je op de camping bent, in een natuurlijke omgeving en daardoor heb je veel vrijheid. Het woord ‘glamping’ is niet voor niets een samenstelling van glamorous camping!

Glamping is makkelijk

Tijdens een glampingvakantie verblijf je dan wel op een camping, maar hoef je geen tent op te zetten of scheerlijnen te spannen. Je pakt thuis je koffer in en bent klaar om op vakantie te gaan. In je glampingaccommodatie staat alles bij aankomst al voor je klaar. Handig!

Een glampingaccommodatie kiezen

Er is een ruime keuze aan glampingaccommodaties. Zo heeft Suncamp holidays speciale SunLodges geïntroduceerd van hoge kwaliteit. Verblijf in een stoere lodgetent in safaristijl, vier vakantie in een uiterst comfortabele stacaravan of geniet van ultieme luxe in de RoyalLodge designtent. Zo wordt je kampeervakantie een echte belevenis op een mooie topcamping in Europa. Daarnaast hebben deze campings een leuk zwembad of ze liggen aan het water.

Comfortabel kamperen

Alle SunLodges zijn sfeervol ingericht en beschikken over sanitaire voorzieningen (m.u.v. SunLodge Jungle), een compleet ingerichte keuken, extra lange bedden en comfortabel teakhouten tuinmeubilair. De SunLodge-tenten Jungle en Safari zijn ingericht in Afrikaanse sferen, voor een avontuurlijke vakantiesfeer. De luxe mobile homes zijn comfortabeler dan een gewone stacaravan en hier kan je heerlijk ontspannen en leuke dingen doen tijdens je kampeervakantie.

Ultieme luxe

Ga je voor ultieme luxe, dan kies je voor de RoyalLodge. Zo’n luxe designtent als een RoyalLodge heb je nog nooit gezien, het is bijna geen tent meer te noemen. Slapen doe je onder Egyptisch katoen en in de slaapkamer hangt ook een flatscreen met dvd- en cd-speler. In de keuken zet je na een heerlijke comfortabele nachtrust een kopje Nespresso. De RoyalLodge geeft je het comfort van een sterrenhotel, maar wel met de vrijheid van kamperen en frisse buitenlucht van Zuid-Frankrijk.

Luxe campings

Ook de glampingcampings zijn luxe. Ze liggen altijd in een mooie omgeving, zijn kindvriendelijk en hebben goede voorzieningen, zoals animatie of een restaurant. Glampinglocaties zijn meestal in populaire vakantiegebieden te vinden, zoals Frankrijk, Italië en Spanje. In de prachtige omgeving van de camping is voor jong en oud van alles te doen. Glamping is de perfecte vakantie als je van een luxe avontuur houdt! Vind jouw 5 sterren camping.