Video’s van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

op 13 oktober, 2023

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023 in Utrecht zie je alle trens en ontwikkelingen op kampeergebied. Producenten van kampeermiddelen presenteren de nieuwste modellen. Ook ACSI is op de beurs aanwezig en we nemen je mee naar de meest opvallende stands.

Lees meer

6x Hier moet je op letten bij het kopen van een tweedehands tent

op 1 september, 2022

Je hebt de knoop doorgehakt, deze zomer ga je kamperen met de tent. Voor het eerst in lange tijd of misschien wel voor de allereerste keer. Een tweedehands tent is dan een goede optie. Een tent kan lang meegaan en een tweedehands tent is vaak een stuk goedkoper dan een nieuw exemplaar. Maar waar moet je nou op letten bij het kopen van een tweedehands tent? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Lees meer
Vooroordelen over kamperen

5 vooroordelen over kamperen ontkracht

op 1 augustus, 2022

Denk je aan kamperen, dan denk jij misschien wel aan slapen in een te krappe tent en ’s nachts door de kou met een wc-rol onder de arm lopen naar een niet al te schoon toiletgebouw. Er zijn flink wat vooroordelen en ouderwetse beelden over kamperen. Tijd om 5 kampeermythes te ontkrachten!

Lees meer
Tweedehands caravan kopen. Waar moet je op letten?

Je eerste caravan kopen? Waar moet je op letten

op 16 april, 2024

De caravan is in Nederland nog altijd het populairste kampeermiddel. Zo werden er volgens de Kampeer en Caravan Industrie (KCI) in het eerste kwartaal van 2024 flink meer caravans geregistreerd dan dezelfde periode vorig jaar; maar liefst 11,5%. Heb jij ook wel interesse om toe te treden tot de club van caravaneigenaren? Maar weet je nog niet waar je op moet letten bij het kopen van een caravan? Dit complete blog vertelt je alles over het kopen van een caravan!

Lees meer
header instapmodellen

Klaar voor een caravan? Dit zijn de instapmodellen van 2022!

op 1 februari, 2022

Stel: je hebt wat geld gespaard en bent helemaal klaar om een nieuwe caravan te kopen. Een mooi moment, maar wat is er eigenlijk allemaal te koop? Nou, een heleboel! Ook als je geen onbeperkt budget hebt. Wij hebben een mooi overzicht voor je met dé zeven instapmodellen van 2022 onder de € 20.000. 

Lees meer