Ga naar de homepage

Glamping: het luxe kamperen

Glamping, een begrip dat je de laatste jaren steeds vaker hoort en inmiddels helemaal is ingeburgerd. Zeker bij de kampeerliefhebbers die houden van luxe. Het leuke aan glamping is dat het niet seizoensafhankelijk is. Ook winterkamperen wordt ineens een stuk aantrekkelijker als je kunt verblijven in een luxe glampingaccomodatie! 


Glamping

Wat is Glamping?

Glamping is een samenvoeging van “glamorous” en “camping”. Wat voor de één glamour en luxe is, is voor de ander een vanzelfsprekendheid. Glamping is in ieder geval een luxe manier van kamperen waar alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.

Het grote voordeel aan glamping is het gemak. Je hoeft zelf geen tent, caravan of kampeerspullen mee te nemen naar je vakantiebestemming. Alles is er al! In alle ruimte en luxe. Je slaapt op echte bedden, je zit op een bank en kunt eten aan een echte tafel. Maar tegelijkertijd geniet je wel van de charme van de tent. Het zachte tikken van de regen op het tentdoek, en 's ochtends hoor je de vogels je vrolijk wakker zingen, terwijl jij net je lekker opgemaakte bed uitkomt. Ook een leuk alternatief voor als je caravan of camper in de stalling staat en je zin hebt in een bijzonder kampeeravontuur.
 


Sanitair glamping

Eigen sanitair

Glamping accommodaties hebben meestal eigen sanitaire voorzieningen, zijn van alle gemakken voorzien en uitermate geschikt voor mensen die graag buiten zijn maar niet de ongemakken van het kamperen willen ervaren.

Kortom; kamperen met de luxe en het comfort van thuis!


Jungle

Waar vind ik een Glamping-accommodatie?

Inmiddels staan op veel campings door heel Europa diverse luxe accommodaties waar je een echte glampingvakantie kunt beleven.

Glamping is niet zo zeer aan een camping gebonden maar meer aan de accommodatievorm. Je vindt Glamping huuraccommodaties op kleine groene campings zonder animatie, op luxe 5-sterren vakantieparken en alle soorten campings daar tussenin. Zo kun je in alle luxe kamperen op een camping die past bij jouw wensen. Geniet ervan!


Bekijk ons aanbod

Bekijk hieronder enkele, door ons uitgelichte Glamping campings of campings die Glamping accommodaties verhuren:

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen