Ga naar de homepage
LeadingCampings

Camping De Paal

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
8,6
17 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Een waar kinderparadijs
  • Subtropische waterspeeltuin
  • Verwarmd buitenbad met glijbaan
  • Restaurant met fraai terras
  • 40000 m2 speelduinlandschap
  • Meeleeftheater

Dicht bij het gezellige plaatsje Bergeijk, midden in de Brabantse Kempen, ligt de kindvriendelijke camping de Paal. Hier kampeer je op fraai gesitueerde veldjes, op een ruime kampeerplek of in een bijzondere huuraccommodatie. Dankzij de vele bomen is er meestal schaduw in de buurt. Camping de Paal is een waar kinderparadijs; een plek waar voor kinderen, maar ook voor ouders, elke dag wat te beleven valt. Landelijk, rustig en midden in de natuur, maar wél met gezellige dorpjes in de buurt. Het ligt vlak bij Bergeijk, met uitgebreide winkelmogelijkheden en horecagelegenheden. En ook Eersel is, met zijn historische markt, het bezoeken meer dan waard.

Toon meer

Deze mooie plek is makkelijk bereikbaar vanaf de A67; dan nog maar twee rotondes en een klein stukje lokale weg. Je rijdt tussen de bomen door naar de receptie. Vanaf hier zijn de paden onverhard en dat versterkt alleen maar het gevoel dat je kampeert in het bos. Bovendien maakt dat de camping extra veilig voor de vele kinderen die rondlopen; (te) hard rijden over deze paden is echt geen optie.

Comfort of supercomfort?

Er zijn mooie autovrije comfortplaatsen die liggen in het bosrijke gedeelte en op de wat ruimer opgezette (meer open) velden. Je kunt ook kiezen voor een supercomfortplaats. Dan heb je naast een eigen watertappunt en een tv-aansluiting, ook de beschikking over privésanitair. Daarnaast zijn er (luxe) accommodaties te huur, waarvan de Paalcasa het meest bijzonder is; een huisje bedekt met aarde en groen, met een chalet ervoor.

Voor de kinderen

Op deze camping kom je gezinnen met kinderen tot een jaar of tien tegen. De faciliteiten zijn uitermate geschikt voor kleintjes tot die leeftijd en daar richt de camping zich ook op. Daardoor is het in het laagseizoen, behalve in de weekenden, wat rustiger en dus ideaal voor kampeerder die graag wat meer stilte om zich heen heeft. Als je de zwembaden op de camping ziet, dan snap je waarom kinderen hier graag komen. Er is een prachtige, overdekte subtropische waterspeeltuin én een mooi, verwarmd openluchtbad met glijbaan. Ze liggen centraal op het terrein en vlak bij de andere voorzieningen, zoals de grote speeltuin.

Maar er is meer, veel meer. Een grote binnenspeeltuin, twee fietscrossbanen, een fitnessruimte, pannavelden en een kinderboerderij. Verder is er een spetterplein waar kinderen zich uit kunnen leven, dus neem je laarsjes zeker mee. En dan zorgt De Paal ook nog eens voor een uitgebreid animatieprogramma in de vakanties en de weekenden. De kinderen kunnen knutselen, dansen, zingen, spelen en speuren. In de avond is er ‘meeleeftheater’ of een musical.

Hapje eten?

Het restaurant (met zeer fraai terras!) heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en is heel geschikt om met kinderen te bezoeken. Er is een speciaal kindermenu en er ligt een speeltuin voor de deur. Boodschappen doen? Dat kan ook met gemak op de camping. De supermarkt heeft een groot assortiment.

Verzorgd sanitair

De camping telt vier, uitstekend verzorgde, sanitairgebouwen waarvan er één ondergronds is. Bij de inrichting en aankleding van deze gebouwen is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht.

Niet te missen

Wat je zeker niet mag missen op deze camping zijn de Biebelebontse Paalbergen. De familie Martens (eigenaar van de camping) liet een kunstmatig duinlandschap aanleggen waar kinderen zonder schep en emmer niets te zoeken hebben. Lekker spelen met zand en water! Op de grasvelden eromheen kunnen de (groot)ouders van het uitzicht genieten.

Bekijk campingwebsite 
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geĆÆnspecteerd

P.W.J. Winkelhuijzen

"Gevarieerd kampeerterrein van topkwaliteit temidden van een bos en natuurgebied. Bijzonder geschikt voor kinderen tot 10 jaar (kindertheater, minispeeltuintjes, subtropische waterspeeltuin, ongeĆ«venaard openluchtzwembadcomplex en 40000mĀ² speelduinlandschap)."

Inspecteur Dhr. P.W.J. Winkelhuijzen

P.W.J. Winkelhuijzen

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792434

Beoordelingen (17)

Aan het laden, een ogenblik geduldā€¦

Gemiddelde beoordeling: 8,6

Sanitair
8,7
Personeel
8,7
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Kindvriendelijkheid
8,7
Entertainment
8,6
Sportfaciliteiten
8,1
Zwembad
8,6
Eten en drinken
8,6
Omgeving
8,6

Geeske, op deze camping in augustus 2023

8,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

We hebben zo'n ontzettend fijne vakantie gehad.
De kinderen hebben zich zo goed vermaakt, er is overal aan gedacht. overal speeltoestellen, de animatie, het zwembad, top!

Vincent, op deze camping in september 2022

6,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

In het naseizoen wordt op alles bezuinigd, kon je eerder na het eten nog zwemmen met de kinderen, is het zwembad nu om 17:00 al gesloten. Het water is slechts 26 a 27 graden en de kinderen komen rillend terug van het zwembad.

Er worden slechts 3 activiteiten per dag georganiseerd door jet recreatie teamā€¦Hoezo kindvriendelijk? Enkel focus op omzet lijkt hier tegenwoordig ban toepassing.

Het sanitair wordt door kinderen van een jaar of 16 gereinigd waarbij de telefoon in de ene hand en met 1 doekje in de andere alles wordt gereinigd, van toilet tot deurknop en waarbij de deurknop als laatste komt. Haal er maar een ster of 2 vanaf, want buiten het hoogseizoen is t verre van de moeite meer waard. Voorheen was het hele seizoen leuk om hier te komen, nu alleen in het hoogseizoen. Wij staan er vanaf hoogseizoen tot naseizoen, maar de kinderen zijn liever thuis dan hier. Dat zegt iets denk ik.

Marja Vh, op deze camping in juli 2022

8,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Vooral het entertainment en de paalberg zijn fantastisch. En ook het binnen en buitenzwembad. De kinderen zijn de hele dag druk. We zijn geen dag van de camling af geweest, er is zoveel te doen. De musical is wel echt de klapper.

Spoormans Martine, op deze camping in juli 2022

9,0

Reisgezelschap: Vriendengroep

Grote plaatsen en de sanitaire blok is top .Het zwembad binnen als buiten is perfect .de animatie vonden de kleinkinderen geweldig zoals de hal met het ballonbad en springkussens , het restaurant daar smaakt alles even lekker zoals ook de frieten als de pizza.s dus een top camping

C Sanders, op deze camping in mei 2022

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Super leuke camping voor kinderen. Veel te doen en speeltuin op het kampeerveld was helemaal leuk, fijn voor papa en mama die zo van onder de luifel konden toe kijken. Prive sanitair was netjes en erg ruim. Zwembad echt gericht op kleine kinderen. Onze dochter van toen nog 2 kon er prima in lopen en lekker spelen met alle toestellen.

Ferry Slotboom, op deze camping in mei 2022

7,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Animatie is meer dan goed.

Lia Kiewiet, op deze camping in mei 2022

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

De camping voor de kleuter leeftijd .Prachtig zwembad met leuk spelmateriaal. Bij elk veld speeltuintje.
Mooie grote zandberg ook met allerlei spelmateriaal. En grote speeltuin. Dit alles in het bos en natuur.

Marcel Smak Gregoor, op deze camping in mei 2022

8,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Top met kinderen. 1 groot entertainment centrum maar dan zo opgezet dat je het gevoel hebt dat je heerlijk rustig zit.

Kevin Da Silva, op deze camping in september 2021

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Super gezellige en leuke kindercamping

Hans Platel, op deze camping in augustus 2021

9,0

Reisgezelschap: Senioren

De gezelligste Camping van heel Nederland...met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding en vriendelijk personeel ...Echt TOPPIE om daar te komen...

Voorzieningen

Algemene gegevens

Openingsperiode *
25-03-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
35 ha
Aantal toerplaatsen
520 (100 - 180m2)
Aantal camperplaatsen
6
Aantal huuraccommodaties
65
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1000 m2
    • periode:15-05/01-09
    • Verwarmd:ja
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:400 m2
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:6
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Autovrije staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampĆØre | 16 ampĆØre
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Autovrije staanplaats
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
  • PrivĆ©-sanitair in het sanitairgebouw
  • PrivĆ©-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:39
  • Fietsen
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:26
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:400 m2
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1000 m2
    • periode:15-05/01-09
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:15 m2
    • Verwarmd:ja
Wellness
  • Zonnebank
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:15 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Springkussen
  • Dierenweide
  • Kampeerveld met speeltoestellen
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Fitnessruimte
  • Paardrijden
  • Ponyrijden
  • Beachvolleybal
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:10 km
    • aantal:18
  • Boogschieten
  • Geocaching
  • Padel
Recreatie (volwassenen)
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
    • periode:06-07/01-09
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • Televisie
  • GPS-wandeltochten
Ligging van de camping
  • Gelegen in bos
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:6 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampĆØre, 6 ampĆØre)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:100 m2
    • Aantal:6
  • Wateraan- en afvoer
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • VĆ³Ć³r toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:6
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Camping info app

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 14.5° 17.1° 17.8° 16.4° 13.2° 9.9° 9.4°
Min 8.2° 7.9° 8.4° 7.9° 4.9° 3.9°
Neerslag 5% 5% 5% 5% 90% 75% 75%
Windrichting W ZW Z W ZW W NW
Windkracht 2 3 2 3 4 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 87% 64 2
Feb 84% 57 3
Mrt 80% 58 4
Apr 74% 45 6
Mei 73% 55 7
Jun 75% 63 6
Jul 75% 77 7
Aug 77% 71 6
Sep 83% 63 5
Okt 85% 63 4
Nov 89% 69 2
Dec 90% 70 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping De Paal
    De Paaldreef 14
    5571 TN / Bergeijk
    Nederland
  • Download GPS-coƶrdinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coƶrdinaten:
    51°20'10"N 5°21'19"E
  • Snelweg A67 Eindhoven-Antwerpen. Afrit 30, Eersel/Bergeijk. N397 richting Bergeijk. 3e ronde rechtsaf. Dan 1e ronde linksaf. Na 300m toegang camping links van de weg.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping De Paal boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.campingdepaal.nl

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping De Paal. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping De Paal

Camping De Paal
Camping De Paal
Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal
Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal Camping De Paal

Camping De Paal

Camping De Paal
Camping De Paal

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen