Kamperen in een mobile home: comfortabel genieten

Ben je benieuwd naar de gezelligheid van een camping, maar ben je wel op zoek naar meer luxe dan een tent? Dan is een mobile home (stacaravan) een perfecte optie voor jou. In een mobile home ervaar je het comfort van thuis, maar beleef je wel het buitenleven op de camping.

Vergelijk een vakantiehuisje met een mobile home (stacaravan) en je vindt nauwelijks verschillen. Een stacaravan is net een tweede huisje en ze zijn vaak van alle gemakken voorzien. Heb je een groot of klein gezin? Dat maakt niks uit als je een mobile home wilt huren. Er zijn stacaravans die geschikt zijn voor vier personen, maar ook voor acht!

Het comfort en gemak van thuis

Huur je een mobile home op de camping, dan slaap je in een ‘gewoon’ bed, en bijvoorbeeld niet op een luchtbed. De indeling kan verschillen per accommodatie, maar je hebt altijd een warme en comfortabele slaapplaats. Vaak zijn er meerdere slaapkamers en soms kan je de zithoek ombouwen tot extra slaapplek voor twee personen.

Een van de vele gemakken van een mobile home is dat een badkamer inbegrepen is. Je hoeft dus niet de camping over voor een warme douche of een toiletbezoek. Het poetsen van je tanden kan lekker in je eigen ‘vakantiehuis’.

Koken op de camping

Een eigengemaakte maaltijd op tafel zetten op de camping was nog nooit zo makkelijk. Een mobile home is van vele gemakken voorzien, ook van een keuken inclusief keukengerei. In alle stacaravans vind je een keukenblok met 2- tot 4-pits gasstel en een koelkast. Wil je ten alle tijde kunnen genieten van een verkoelend wijntje op je eigen vakantieterras in de zon, dan is een stacaravan ideaal.

Extra luxe mobile home

Stacaravans zijn er in verschillende groottes en ook in verschillende niveaus van comfort. Wil je extra luxe, dan zijn daar ook genoeg mogelijkheden voor. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor luxueuzer meubilair of voor twee badkamers.
Ben je op zoek naar een luxe mobile home? Kijk dan eens naar de exclusieve SunLodges van Suncamp holidays. In deze luxe accommodaties kan je heerlijk slapen in een extra lang bed met luxe beddengoed. Ieder gezinslid heeft tijd voor een eigen ochtendritueel, doordat veel SunLodges maar liefst twee eigen badkamers hebben. Binnen is plaats voor het hele gezin en daarnaast kan je zowel in de zon als in de regen buiten vertoeven. Je hebt namelijk de beschikking tot een overdekt terras met houten meubilair.

Confidental Infomation