Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Luttenberg: de parel van Salland

Aan de rand van de Overrijselse bossen ligt het dorpje Luttenberg. Luttenberg is een dorp in de gemeente Raalte. Grenzend aan Luttenberg ligt het natuurgebied de Luttenberg, onderdeel van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een heerlijke omgeving voor camping, glamping en heel veel leuke uitstapjes in de natuur!

Van s'ochtends tot s'avonds één met de natuur

Actieve buitenmensen zullen genieten van het prachtige landschap met bergen in het unieke Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Hier vind je één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa, afgewisseld met bossen en rivierdalen. Beleef de natuur wandelend of fietsend, net waar jij zin in hebt. En maak onderweg tijd voor een picknick met een prachtig uitzicht. Schiet jij graag waanzinnige plaatjes van de natuur? Sta dan eens extra vroeg op om de zonsopgang hier te bekijken. Of blijf wat langer hangen en bewonder de zonsondergang met een kudde schapen om je heen. Misschien wil je wel helemaal niet weg en stap jij als het donker is nog de kano in om wilde dieren op rivier De Regge te spotten!

Natuurmuseum Holterberg

Is het weer te slecht om buiten op pad te gaan? Breng dan een bezoekje aan natuurmuseum Holterberg. Het museum ligt bij de Sallandse Heuvelrug en is beroemd om de natuurdiorama’s. Levensgrote ‘kijkdozen,’ die een kijkje in de dierenwereld geven. Veel van de dieren die je ziet, komen in de omgeving nog voor.

Bijkomen in het café of op het terras

Na je wandeling even bijkomen en genieten van een lekker hapje of drankje bij een gezellig café? Ook dat kan in Luttenberg. Sluit je natuuravontuur bijvoorbeeld af met iets lekkers bij Brasserie de Schoenmaker of Café Spoolder.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen