Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Camping Amsterdam in Nederland

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en staat bekend om haar karakteristieke grachten, de Dam en het Paleis. Campings in Amsterdam zijn gelegen aan de rand van deze prachtige stad. U komt helemaal tot rust op de camping. Amsterdam is echt een aanrader!

Tips Amsterdam

•    Bezoek het centrale plein, de Dam
•    Bezichtig de prachtige kunst van het Rijksmuseum
•    Ga picknicken in het Vondelpark

Campings Amsterdam

Op een camping in Amsterdam bent u van alle gemakken voorzien. Ga op vakantie met uw eigen kampeermiddel of huur een accommodatie. Amsterdam biedt daarnaast verschillende mogelijkheden om de stad te bezichtigen. In Amsterdam is het leuk om te wandelen of fietsen.  Wanneer u een fiets huurt kunt u een tocht maken met een gids. 

Het Vondelpark en de Noordzee zijn in de buurt van uw camping. Amsterdam heeft daarmee mogelijkheden om te genieten van het warme weer. Amsterdam kent in juli en augustus het warmste weer. De temperatuur loopt dan op tot ongeveer 22 graden Celsius. In de maanden mei en augustus heeft u de minste kans op neerslag in Amsterdam. 

Bezienswaardigheden Amsterdam

In Amsterdam geniet u van alles wat typisch Nederlands is. Verblijven op een camping in Amsterdam is de ideale manier om de stad te bezoeken. Heeft u zin om cultuur te snuiven rondom de camping? Amsterdam heeft veel culturele bezienswaardigheden. 

•    Dam
De dam is het centrale plein in Amsterdam. Het is een historische bezienswaardigheid waar het Koninklijk Paleis, de Nieuwe kerk en het Nationale Monument zich bevinden. Bij het Nationale Monument wordt jaarlijks op 4 mei de Nationale Dodenherdenking gehouden. 
•    Rijksmuseum Amsterdam
Het Rijksmuseum is het grootste museum van Nederland. Het biedt een overzicht van de Nederlandse geschiedenis en kunst. Deze informatie wordt gepresenteerd in vier etages en 80 zalen. In 2013 ging het Rijksmuseum na 10 jaar renoveren opnieuw open. 
•    Grachtengordel
In de Amsterdamse binnenstad vindt u de karakteristieke grachtengordel bestaande uit de Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. De gevels van de grachtenpanden tonen verschillende bouwstijlen en architectuur. 

Amsterdam is een stad waar u ook heerlijk kunt winkelen. In Amsterdam zijn de Negenstraatjes, de P.C. Hoofdstraat en de Kalverstraat erg populair. Kamperen in Amsterdam is een leuke manier om al deze activiteiten te beleven!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd