Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Sint Maartenszee: kom kamperen achter de duinen!

Sint Maartenszee is een klein dorp in de gemeente Noord-Holland, niet ver van Petten (5 km) en Schagen (11 km). Het plaatsje kent maar liefst drie campings, allen gelegen aan de Westerduinweg. Ga je voor een verblijf op Ardoer Camping St. Maartenszee, Camping Aan Noordzee of Duincamping De Lepelaar? Hoe dan ook, je kampeert nooit verder dan een paar honderd meter van het strand en de zee!

Bos, bloemen, strand en duinen

Grenzend aan Sint Maartenszee ligt het natuurreservaat Het Wildrijk. Naast de bossen in dit gebied vind je er veel wilde hyacinten. Tijdens een wandeling van een uurtje (kom in het voorjaar) lijken die bloemen wel een soort blauw tapijt. Prachtig! Kinderen kunnen met een speciale app een speurtocht doen door het gebied.

Naast het bosrijke Wildrijk zijn het strand en de duinen de grootste natuurrijke attractie van Sint Maartenszee. Geniet van de zon op het strand, eet een hapje bij Strandpaviljoen NewZuid en wandel naar het uitkijkpunt op de duin. Je auto kun je kwijt op de parkeerplaats aan de N502 (Westerduinweg). Loop richting de rotonde en steek de weg over. Je ziet het uitkijkpunt dan al liggen.

Sint Maartenszee met kinderen

Speelpark De Goudvis is een leuke buitenspeeltuin met de grootste airtrampoline van Europa. Er is een groot binnen- en een buitengedeelte, dus ongeacht van het weer kan er gespeeld worden. Tijdens een vakantie in Sint Maartenszee met je kinderen mag een bezoekje aan De Goudvis zeker niet ontbreken!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen