Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Egmond aan zee, van oud vissersdorp tot oergezellige badplaats

Aan de langgerekte kust van Noord-Holland ligt tussen Bergen aan Zee en Castricum het leuke oude badplaatsje Egmond aan Zee. Hier geniet je in de zomer van een levendige strandvakantie vol waterpret. In het laagseizoen is het een heerlijke bestemming voor een rustige natuurvakantie.

Duinen, strand en bollenvelden

Voor natuurliefhebbers, vogelaars, fietsers en wandelaars is Egmond aan zee een ideaal uitgangspunt. Ten zuiden van Egmond ligt het Noordhollands Duinreservaat met vele kilometers aan fiets- en wandelpaden en aan de noordkant kun je door de duinen en over het strand naar Bergen aan Zee wandelen. Een tripje naar Egmond in het voorjaar is een aanrader. De omliggende bollenvelden staan dan vol in bloei. Pak de fiets en bewonder deze kleurrijke uitbarsting van bloemenpracht.

Terrasje pakken

Het leuke oude centrum van Egmond aan Zee vormt samen met de boulevard en strandtentjes een heerlijke plek voor levensgenieters. In het plaatsje met de kenmerkende oude vissershuisjes vind je leuke winkeltjes, restaurants en cafés. In de zomermaanden is hier iedere woensdagavond een braderie en er zijn nog veel meer andere evenementen. Meer weten over de lokale cultuur en geschiedenis? Bezoek dan het Bunkermuseum of de Vuurtoren. Of fiets naar de historische 'kaasstad' Alkmaar.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen