Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Hame

Een kampeervakantie in Hame in Finland betekent kristalheldere meren, akkers, bossen en de heuvelrug van Salpausselkä. De regio ligt op nauwelijks een uur rijden van de hoofdstad Helsinki. De campings liggen in de buurt van de meren Näsijärvi en Pyhäjärvi. Maak dan vooral ook een boottocht door dit schitterende merengebied.

De waterrijke streek rond Tampere en Lahti

De campings in Hame liggen met name in het merengebied rond Tampere, en in het erg dunbevolkte gebied ten zuiden van Tampere, in één van de vele natuurparken met uitgestrekte bossen. Kamperen in Midden-Finland betekent reizen in een rustig tempo, want alleen rond Tampere zelf en richting Helsinki liggen wat kilometers snelweg. Verder rijdt u over stille landwegen langs boerderijen en boerencampings.

Als u naar het uiterste noorden van Finland reist, moet u deze prachtige, landelijke streek zeker niet links laten liggen. De stad Tampere ligt aan een stroomversnelling tussen twee meren: Näsijärvi en Pyhäjärvi. Dit deel van Finland, rond Tampere en Lahti in het oosten, is ook een paradijs voor vissers met onstuimige rivieren boordevol vis. De Finse rivieren zijn zo schoon, dat er midden in de grote steden op verse forel gevist kan worden!

Op een camping ruikt u ook meestal de geur van de sauna en van op houtvuur gegrilde worstjes tijdens de lange zomernachten. Een kampeervakantie in Hame, Finland is altijd een bijzondere belevenis, dicht bij de natuur en ver weg van de drukte.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd