Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Turku en Pori

Een kampeervakantie in Turku en omgeving laat u het mooiste van de Finse natuur en de Finse geschiedenis van dichtbij meebeleven. Op een camping in Turku en Pori, zoals de streek in het zuidwesten rond de voormalige hoofdstad Turku heet, maakt u kennis met een bijzondere streek vol historie.

Duinen, zandstranden, heuvels en bossen

De streek rond Turku heeft het allemaal: prachtige natuurgebieden, duizenden baaitjes achter de duinen, zoals overal in Finland veel water en natuurlijk het mooie, oude Turku. Turku was tot 1812 de Finse hoofdstad. De stad die in de twaalfde eeuw werd gesticht door Zweedse kruisvaarders, heeft onder andere een kathedraal en een kasteel uit de dertiende eeuw. Nu is het de hoofdstad van de provincie West-Finland.

Er zijn prachtige campings vaak natuurcampings waar echte kampeerliefhebbers komen, die het niet van drukte en vertier op de camping moeten hebben. Op veel Finse campings kunt u heerlijk ontspannen in een sauna, een Finse uitvinding (sauna is het Finse woord voor 'rook').

Kamperen in Zuid-Finland betekent: ruimte en rust. In deze streek wonen maar twee miljoen mensen op een oppervlakte van meer dan 70.000 m². Er zijn een paar campings bij Turku, de meeste campings liggen aan de westkust.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen