Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Lapland

Een kampeervakantie in Lapland, het noordelijkste deel van Finland, is echt iets voor de avontuurlijke kampeerder, die van stilte en natuur houdt. De grootste provincie van Finland heeft een oppervlakte van bijna 100.000 km² en er wonen nauwelijks mensen. Een camping in Lapland is een erg mooie tussenstop om te overnachten op weg naar de Noordkaap.

Kamperen in Lapland: overweldigende natuur en traditie binnen de Poolcirkel

De campings in Lapland liggen niet naast de deur, maar u zult er een onvergetelijke vakantie beleven. Op menig camping in Lapland kijkt u uit op de eindeloze toendra en lopen rendieren over het kampeerterrein! In dit ruige stukje Europa boven de Poolcirkel bent u echt in een andere wereld.

Dit is de wereld van de oorspronkelijke bewoners: de Sami zoals ze officieel heten. Een volk dat van oudsher leeft als nomaden met een kudde rendieren om in hun bestaan te voorzien. De stad die de toegangspoort vormt tot Lapland, is Rovaniemi. Het is ook de grootste stad van Lapland.

Kamperen in Lapland kan op veel verschillende manieren: op een typisch Finse camping aan de rivier die de grens tussen Zweden en Finland vormt of aan het enorme Inarimeer, maar ook in de weldadige leegte van het echte Lapland. Een bijzondere ervaring: midden in de zomer gaat de zon hier niet onder, maar is het bijna 24 uur per dag licht of schemerig!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd