Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Noord-Karelië

Een kampeervakantie in Noord-Karelië, in het Fins Pohjols-Karjala, in het oosten van Finland is genieten aan één van de ontelbare meren, die zo schoon zijn dat u het water kunt drinken, ook in de buurt van steden. Het is één groot natuurgebied en enkele steden met een kleurrijke culturele geschiedenis, op de grens van Oost en West, tussen Rusland en Scandinavië.

Kamperen in Noord-Karelië: rust en ruimte in een typisch Fins merengebied

De campings in Noord-Karelië, in Oost-Finland zijn heel verschillend. Sommigen liggen in een afgelegen natuurgebied, waar u lange hikingtochten kunt maken, anderen liggen weer in de buurt van een stadje of een streekcentrum. Maar altijd is er water in de buurt. Dit is echt een fantastische omgeving voor liefhebbers van rust en het typische Finse landschap van meren, berkenbossen en naaldbossen.

Noord-Karelië ligt ten oosten van Kuopio en in de buurt van Joensuu, aan de uiterste oostgrens van Finland, tegen Rusland. Het Finse Noord-Karelië grenst aan het Russische Karelië. U bent hier midden in het merengebied. En dat terwijl u al in het land bent met de bijnaam ‘Land van de Duizend Meren’.

In deze omgeving zijn heerlijke, typisch Finse meren, waarin u kunt zwemmen of vissen, of 's avonds lekker kijken naar de ondergaande zon. Maak vanaf uw camping in Noord-Karelië ook eens een mooie boottocht of een rondvlucht vanaf het vliegveld van Joensuu! Een kampeervakantie in Karelië is Finland zien op zijn mooist!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen