Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Mikkeli

Een kampeervakantie in Mikkeli betekent genieten in het hart van het Finse merengebied, tussen bossen en meren, meren en nog eens meren. Iedere watersportliefhebber vindt het plekje van zijn dromen op een camping in dit gebied, de regio die genoemd is naar de provinciehoofdstad van Oost-Finland.

Midden tussen de Finse meren in Oost-Finland

De campings in Mikkeli zijn soms afgelegen, soms aan de rand van het bos en bijna altijd aan één van de duizenden meren. Finland heeft de bijnaam ‘Land van de Duizend Meren’ en dat is helemaal niet overdreven. Volgens een telling zijn het er zelfs meer dan 180.000. Een groot gedeelte van deze meren en meertjes vindt u in de oostelijke streek Mikkeli, in de provincie Oost-Finland. Echt een paradijs met veel watersportmogelijkheden en gebieden om te wandelen zonder dat u iemand tegenkomt.

Mikkeli zelf is een charmante, kleine provincieplaats met ongeveer 50.000 inwoners en het centrum van de regio Zuid-Savo. De naam is afgeleid van aartsengel Michael. De regio is voor reizigers de toegangspoort tot het Finse merengebied en daardoor van belang als toeristisch centrum. Bezienswaardig zijn de heuvel Naisvuori, met daarop een uitkijktoren; de domkerk en de houten kerk van de plattelandsgemeente. Op een camping in Midden-Finland maakt u kennis met het authentieke Finland!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen