Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Mikkeli

Een kampeervakantie in Mikkeli betekent genieten in het hart van het Finse merengebied, tussen bossen en meren, meren en nog eens meren. Iedere watersportliefhebber vindt het plekje van zijn dromen op een camping in dit gebied, de regio die genoemd is naar de provinciehoofdstad van Oost-Finland.

Midden tussen de Finse meren in Oost-Finland

De campings in Mikkeli zijn soms afgelegen, soms aan de rand van het bos en bijna altijd aan één van de duizenden meren. Finland heeft de bijnaam ‘Land van de Duizend Meren’ en dat is helemaal niet overdreven. Volgens een telling zijn het er zelfs meer dan 180.000. Een groot gedeelte van deze meren en meertjes vindt u in de oostelijke streek Mikkeli, in de provincie Oost-Finland. Echt een paradijs met veel watersportmogelijkheden en gebieden om te wandelen zonder dat u iemand tegenkomt.

Mikkeli zelf is een charmante, kleine provincieplaats met ongeveer 50.000 inwoners en het centrum van de regio Zuid-Savo. De naam is afgeleid van aartsengel Michael. De regio is voor reizigers de toegangspoort tot het Finse merengebied en daardoor van belang als toeristisch centrum. Bezienswaardig zijn de heuvel Naisvuori, met daarop een uitkijktoren; de domkerk en de houten kerk van de plattelandsgemeente. Op een camping in Midden-Finland maakt u kennis met het authentieke Finland!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd