Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Centraal-Finland

Een kampeervakantie in Centraal-Finland, in het Fins heet de regio Keski-Suomi, is prachtig als u dol op water, rust en natuur bent. Keski-Suomi valt officieel onder de provincie West-Finland, maar het ligt midden in het land. Net als overal in Finland vindt u hier talloze meren, uitgestrekte naaldbossen en berkenbossen. 's Zomers kan het hier makkelijk 20 graden en warmer worden in een heerlijk, aangenaam klimaat. De campings in Centraal-Finland ontvangen u met Scandinavische gastvrijheid.

Kamperen in Centraal-Finland: genieten midden in het mooie Finland!

De campings in Centraal-Finland liggen in de provincie West-Finland, die bestaat uit de kleinere regio's Vaasa, Keski-Suomi, Turku-Pori en Nordhäme. Dit stukje Finland grenst niet aan de Botnische Golf tussen Zweden en Finland, maar ligt centraal rond het stadje Jyväskylä. Maar water is er genoeg in de buurt. Finland heet niet voor niets het 'Land van de Duizend Meren'!

Een camping in Centraal-Finland kan betekenen: kamperen ver weg van de hoofdweg, voor wie echt van rust houdt. Het is de meest authentieke kampeervakantie rond een houtvuurtje, aan een meer of in het bos, meestal met een echte Finse sauna op de camping.

Kamperen in Centraal-Finland is vakantie dicht bij de natuur, maar er zijn ook culturele bezienswaardigheden. In Jyväskylä begon architect Alvar Aalto zijn loopbaan, en de stad telt vele gebouwen van zijn hand die als toeristische trekpleister dienen. De stad wordt ook wel het 'Athene van Finland' genoemd, vanwege de vele onderwijsinstellingen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd