Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Vaasa

Een kampeervakantie in Vaasa, in het westen van Finland, is de ultieme vakantie voor liefhebbers van water en watersport. Maar ook voor wandelaars en rustzoekers, want de streek in de provincie West-Finland is bosrijk en groen. Op de camping in Vaasa geniet u van het echte kamperen in Finland!

Bosrijke omgeving met uitzicht op de Botnische golf

De campings in Vaasa, in het westen van Finland, liggen vooral aan de mooie westkust in de buurt van het stadje Kokkola. U zit hier in een bosrijke omgeving met een opmerkelijk zacht klimaat door de warme golfstroom die hier de Finse wateren bereikt.

Dit deel van de provincie West-Finland (in het Fins Österbotten) is genoemd naar het stadje Vaasa, in het Zweeds Vasa. Er zijn veel Zweedse invloeden in deze pittoreske streek aan de Botnische golf, de zee tussen Zweden en Finland. Het stadje Vaasa is tweetalig: 70 procent spreekt Fins en 30 procent spreekt Zweeds.

Een camping in West-Finland ligt nooit ver van het water en heeft meestal een bijzondere, Finse uitstraling: prachtige naald- en berkenbossen en op de camping de geur van een Finse, houtgestookte sauna.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd