Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Vaasa

Een kampeervakantie in Vaasa, in het westen van Finland, is de ultieme vakantie voor liefhebbers van water en watersport. Maar ook voor wandelaars en rustzoekers, want de streek in de provincie West-Finland is bosrijk en groen. Op de camping in Vaasa geniet u van het echte kamperen in Finland!

Bosrijke omgeving met uitzicht op de Botnische golf

De campings in Vaasa, in het westen van Finland, liggen vooral aan de mooie westkust in de buurt van het stadje Kokkola. U zit hier in een bosrijke omgeving met een opmerkelijk zacht klimaat door de warme golfstroom die hier de Finse wateren bereikt.

Dit deel van de provincie West-Finland (in het Fins Österbotten) is genoemd naar het stadje Vaasa, in het Zweeds Vasa. Er zijn veel Zweedse invloeden in deze pittoreske streek aan de Botnische golf, de zee tussen Zweden en Finland. Het stadje Vaasa is tweetalig: 70 procent spreekt Fins en 30 procent spreekt Zweeds.

Een camping in West-Finland ligt nooit ver van het water en heeft meestal een bijzondere, Finse uitstraling: prachtige naald- en berkenbossen en op de camping de geur van een Finse, houtgestookte sauna.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen