Caravan huren

Caravan huren voor beginners. Het complete overzicht!

op 31 aug 2020

Op vakantie met de caravan. Nederlandser kan bijna niet. Grote kans dat jij al tot de ruim 440.000 caravaneigenaren behoort. Heb je er nog geen, maar ben je wel geïnteresseerd? Wellicht is huren dan wat voor jou. Dat heeft twee grote voordelen. Je komt er snel achter of caravannen iets voor je is en het is een stuk voordeliger dan kopen. Laat mij je op weg helpen met handige huurtips! 

Lees meer

Kampeerweekend in Nederland: op safari tussen de wilde dieren

op 1 jul 2020

Graag willen we je even voorstellen aan Nancy, Maarten en hun kinderen Nick van zes en Leah van vier. Een derde kindje is onderweg Samen maken zij het vlog Huisje Boompje Feestje waarin ze leuke video’s delen over de avonturen van het gezin. En dat zijn ook kampeeravonturen! De eerste kampeertrip zit er al op. Hoe gaat dat nou, kamperen in coronatijd? Prima eigenlijk! Kijk  maar eens naar de video’s.

Lees meer
Tips bij het schoonmaken van je kampeermiddel

Tips bij het schoonmaken van je kampeermiddel

op 11 okt 2019

Of je nu een caravan, camper of tent hebt, schoonmaken is voor iedere kampeerder een must. Met een grondige aanpak gaat je kampeermiddel langer mee en maak je de voorbereiding op je volgende vakantie een stuk makkelijker. Waar moet je allemaal op letten bij het winterklaar maken? Voor ieder kampeermiddel zetten we de beste tips op een rijtje.

Lees meer

3 makkelijke tips om jouw kampeermiddel te restylen

op 30 sep 2019

Wanneer je gaat kamperen met je tweede huis op wielen, wil je natuurlijk dat dit ook écht als thuis voelt. Hoe pak je dit nou het best aan? Ik geef je drie tips, waarmee je met een klein budget een prachtig effect krijgt. Laat je inspireren en pimpen maar!

Lees meer
Verklein de kans op pech onderweg

Verklein de kans op pech onderweg

op 3 jul 2019

De kilometers richting de camping tikken langzaam weg en je vakantiebestemming komt steeds meer in zicht. Alles lijkt vlekkeloos te gaan, maar plots slaat de gemoedstoestand om. Er knippert een rood lampje op het dashboard en er komt rook onder de motorkap vandaan. Autopech! Had je dit kunnen voorkomen? Niet altijd natuurlijk, maar met deze tips wordt de kans op pech onderweg wel een stuk kleiner.

Lees meer
welke kampeermiddel past bij jou?

Welk kampeermiddel past bij jou?

op 29 apr 2019

Kamperen kan op zo veel manieren. De caravan is in Nederland nog steeds het populairste kampeermiddel, maar ook de camper is de laatste jaren flink in opkomst. De tent is een everseller en de vouwwagen is opeens weer terug van weggeweest. Maar hoe weet je welk kampeermiddel bij je past? Vraag je allereerst af waarom je wilt kamperen: ligt de nadruk op het buiten zijn of op luxe en comfort? En wat is je budget? Kamperen met de tent of een...

Lees meer
Confidental Infomation