Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Wallis

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Wallis

Meilink

Mooi en zeer schoon! Prachtige watervallen gezien tijdens het wandelen.

Timmers

Ronduit schitterend.

Camperke8501

Prachtige streek. Zeker in het zuiden van Walles en in het Saasdal, waar je kunt genieten van een 14-tal vierduizenders. Komen hier graag en zullen zeker nog eens terugkomen.

Kamperen tussen de bergen

Dit Zwitserse kanton omvat een groot deel van het Rhônedal. Je vindt er hét teken van Zwitserland: de Matterhorn. Van deze imposante berg maak je prachtige foto’s. En als je een geoefende bergbeklimmer bent, kun je de Matterhorn zelfs beklimmen. Wallis heeft nog veel meer bergen. Hierdoor is de regio ook veel skigebieden rijk. Daarnaast is het ’s zomers erg geschikt om te wandelen. Maar de echte troef is natuurlijk het walhalla voor bergbeklimmers. Ben je zelf niet zo’n klimmer? Pak dan de Glacier Express, om van hieruit het bijzondere uitzicht te bewonderen!
 

Sneeuw, sneeuw en nog meer sneeuw

In Wallis kun je vooral veel sneeuw verwachten. Doordat de regio in het zuidwesten van Zwitserland ligt, valt er weinig regen. Dit maakt het gebied erg geschikt voor zomerse wandeltochten en winterse ski-expedities. Maar sluit wielrennen ook niet uit. De bochtige wegen zijn hier ook erg geschikt voor. Sportieve en minder sportieve lekkerbekken kunnen ook goed in Wallis terecht. In de Zwitserse bergen moet je natuurlijk de kaasfondue proeven. Smullen!
 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen