Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Centraal-Zwitserland

Kamperen in Centraal-Zwitserland, Zentralschweiz in het Duits, doet u tussen de bergen en in de buurt van meren. Het bekendste meer is de Vierwaldstättersee (Vierwoudstrekenmeer) bij Luzern. De campings liggen verspreid over de kantons Luzern, Nidwalden, Obwalden, Schwyz en Uri. In deze regio kunt u zowel in de zomer als in de winter prachtige vakanties vieren.

Lokkende bergtoppen en heldere meren

Een kampeervakantie in Centraal-Zwitserland is zeer verrassend. Dit bergachtige landschap rondom de meren is rijk aan historische bezienswaardigheden en landschappelijk schoon. Het is een prachtige wandelgebied met lokkende bergtoppen als de Pilatus, met de mooiste uitzichtpunten van Zwitserland, de Titlis en de Rigi. U bereikt de toppen veelal met een zweef- of gondelbaan.

Rondom uw camping in vindt u kloosters, rijkversierde houten woningen en prachtige overdekte bruggen. De Kapellbrücke van Luzern is de oudste van Europa. Voor een dagje uit is deze stad zeker een aanrader. En als u op zoek bent naar een nieuw horloge, dan bent u hier aan het juiste adres.

In de zomer kunt u schitterende wandelingen en fietstochten in de omgeving maken. Of wat dacht van surfen en paragliden? In de winter kunt u skiën en snowboarden op de goede pistes of langlaufen met de bergen als decor. Tijdens een vakantie hoeft u zich geen moment te vervelen!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen