Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Laden

Vakantiethema's Bern

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 125.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Espace Mittelland

Een kampeervakantie in West-Zwitserland kan echt alle kanten op. De grote regio met de verzamelnaam Espace Mittelland bestaat uit de vijf kantons Bern, Solothurn, Fribourg of Freiburg, Neuchâtel en Jura. Een heel mooi, lieflijk en aantrekkelijk gebied met pittoreske steden, prachtige meren en het wondermooie middelgebergte van de Jura aan de grens met Frankrijk. Op een camping in Espace Mittelland ontdekt u het vriendelijke hart van Zwitserland.

Lees meer

Kamperen in Espace Mittelland: veel variatie in vijf vriendelijke kantons!

De campings in Espace Mittelland liggen heerlijk centraal in Zwitserland. U zit hier prinsheerlijk om tochtjes te maken naar de Alpen, het Berner Oberland, de Jura of één van de prachtige, grote meren zoals het meer van Neuchâtel, het meer van Biel, de Zuger See en de twee enorme meren bij Interlaken: de Thuner See en de Brienzer See. Stuk voor stuk bijzonder gelegen paradijsjes voor de watersportliefhebber.

De stad Bern ontspannen ontdekken op de fiets? In de zomermaanden stelt de gemeente onder het motto 'Bern rollt' gratis fietsen, kinderfietsen, electro-bikes en skateboards ter beschikking! Ideaal om een rondje te maken langs de meer dan honderd monumentale fonteinen, die verwijzen naar een historische gebeurtenis of de Zeitglockenturm, een stadspoort uit de twaalfde eeuw met een klokkentoren.

Vakantie in het Zwitserse Mittelland is ook: genieten van schone lucht, natuur, gezond en lekker eten en voor wie dat wil: talloze mogelijkheden om te kuren of te ontspannen in 'Wellness'- of fitnesscentra. Op een kampeervakantie in Espace Mittelland komt u helemaal tot rust; u wordt door de vriendelijke Zwitserse bevolking met open armen ontvangen!