Je kind heeft de tijd van zijn leven

Dagenlang buitenspelen, nieuwe vriendjes maken en vooral veel zwemmen; voor kinderen gaat er niets boven kamperen. Het haalt de avonturiers in ze naar boven en wakkert hun enthousiasme voor de natuur aan. Je hebt letterlijk geen kind aan ze. Zo heb jij zelf alle tijd om eindelijk dat boek te lezen waar je al zo lang niet aan toe komt en kom je ook zelf tot rust, ideaal!

Dicht bij de natuur

De meeste campings liggen midden in de natuur. Het bos, het strand of de hei, er is altijd wel een mooi natuurgebied dicht bij de camping te vinden. Wanneer hebben je kinderen voor het laatst hutten gebouwd in het bos? Of meegedaan aan een speurtocht? Tijdens je vakantie hebben ze daar weer alle tijd voor. En het fijne is dat je als ouders op vakantie ook tijd hebt om mee te doen. Je kinderen (en jij stiekem ook) vinden dat maar al te leuk!

Vrienden voor het leven

Hoe groot of klein de camping ook is, je bent nooit enige gezin met kinderen dat op de camping staat. Met een beetje geluk zijn er meer leeftijdsgenootjes waar je kids mee op kunnen trekken tijdens de vakantie. Al snel zal je merken dat,wanneer de kinderen een beetje hun draai op de camping hebben gevonden, ze snel vriendjes maken met de andere kinderen op de camping. Dit gaat vaak vanzelf bij het zwembad, waar kinderen lekker kunnen spelen met elkaar en gemakkelijk met elkaar in contact komen en een ideale ontmoetingsplek is natuurlijk de kinderanimatie.

Familietijd

Op vakantie heb je meer tijd voor elkaar dan thuis. Lekker de dagelijkse beslommeringen achter je laten voor een week of twee en heerlijk samen genieten. Je kids vinden dat ongetwijfeld ook fantastisch. Zo kunnen jullie eindelijk weer eens samen een potje voetballen, een bordspelletje spelen of een leuk uitstapje maken naar een pretpark of natuurpark in de omgeving!

Confidental Infomation