De middelgrote camping: het beste van twee kanten

Weet je nog niet zo goed welk type camping het beste bij jou en je gezin past? Dan is het een goed idee om je kampeeravontuur te beginnen bij de middelgrote camping. Op deze camping vind je eigenlijk gewoon een combinatie van de grootste voordelen van de kleinschalige camping en het grote familievakantiepark. Grote kans dat je hier na je eerste kampeervakantie blijft terugkomen!

Voor alle maten kinderen

De middelgrote camping is vaak een echte familiecamping, een fantastische plek dus om samen met je kinderen op vakantie te gaan. Op de middelgrote camping zullen ze zich niet gauw vervelen: er is altijd wel een zwembad, sportveld of miniclub aanwezig waar kinderen van alle leeftijden hun energie kwijt kunnen. En geen massa’s jeugd waarin je eigen kroost zijn weg maar moet zien te vinden, maar wel genoeg nieuwe vriendjes om een voetbaltoernooi mee te organiseren.

Net dat beetje extra

Basisvoorzieningen, zoals goede wasmogelijkheden, zijn op bijna elke camping wel te vinden. De middelgrote camping heeft vaak net dat beetje extra: een sauna naast het zwembad, een recreatieruimte voor jong en oud of een verse bakker voor je ochtendcroissantje. Meestal vind je op de middelgrote camping ook een plek waar je andere campinggasten kunt ontmoeten: een restaurant, bar of barbecueplaats in de openlucht. Niet alleen kun je hier een lekker hapje eten, ook is het een goede plek voor een leuke dansavond.

Een feestje of een boekje?

Je kunt zelf kiezen of je mee wilt doen in de gezamenlijke gezelligheid van je medekampeerders, of dat je liever de privacy van je eigen kampeerplekje opzoekt. Natuurlijk kun je ook afwisselen: lees de ene avond lekker een boekje bij je caravan en zoek wanneer je zin hebt in leuk contact met nieuwe mensen het middelpunt van de camping op. Het fijne is dat iedereen op de middelgrote camping je in je waarde laat. Alles is geheel vrijblijvend.

Goede uitvalsbasis

Dicht bij zee, in een gezellig dorp of in de mooie natuur: de middelgrote camping vind je overal. Hij is een goede uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken of de gemoedelijkheid van de bijgelegen plaats op te zoeken. Maar een dagje op de camping blijven is zeker geen straf: er is altijd wel iets te doen.

Middelgrote camping: een plekje voor iedereen

Niet alleen in formaat is de middelgrote camping het perfecte midden van de kleinschalige camping en het grote familiepark. Ook heeft dit type camping in zijn voorzieningen en sfeer een beetje van beide kanten. Dus wil je een rustige, knusse kampeervakantie met je gezin of meng je je graag in de gezamenlijke gezelligheid van je collega-campinggasten? De middelgrote camping heeft een plekje voor iedereen.

Op Eurocampings.nl staan bijna 10.000 campings waaruit je jouw ideale middelgrote camping kunt kiezen. Geef je voorkeuren aan en filter jezelf op weg naar die perfecte vakantiebestemming!

Confidental Infomation