Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen

De stad in Zuid-Holland die onlosmakelijk verbonden is met de politiek, het koningshuis en tal van internationale organisaties. In Den Haag gebeurt het allemaal. Het grote horeca- en winkelaanbod, leuke evenementen en de nabijheid van de zee (Scheveningen) maken het tot een heerlijke bestemming. Geniet ervan tijdens een verblijf op een camping in de buurt van Den Haag.

Scheveningen

Wie Den Haag zegt, zegt Scheveningen. De badplaats bij Den Haag was begin achttiende eeuw al populair. En nog steeds zijn het langgerekte strand en de zee erg in trek. Verder is Scheveningen jaarlijks het decor van allerlei festivals, feesten en markten. Uit eten doe je het best in een van de strandtenten aan de boulevard. Nog zin in een spannend avondje? Denk eens aan een bezoekje aan het Circustheater of het casino.

Cultuur snuiven

Paleizen, kerken, oude pakhuizen, statige villa’s en andere rijksmonumenten geven Den Haag zijn charme. Daarbij zorgen de vele musea, zoals het Mauritshuis, voor een rijk cultureel aanbod. Cultuurminnende kampeerders kunnen zich daarom dagenlang vermaken in de Hofstad. Maar gewoon ontspannen op een van de vele terrassen of shoppen is ook heerlijk!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen