Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Heilzame badplaats

Bij een vakantie in Noordwijk denk je natuurlijk gelijk aan het strand. Het imposante Grand Hotel Huis ter Duin heeft ervoor gezorgd dat Noordwijk een echte toeristische badplaats is geworden. En het dorp mag zich sinds 2020 een heilzame badplaats noemen. Dat betekent dat de plaats niet alleen fijn is om te zonnen en te zwemmen, maar dat het water, het zeebriesje en de zon ook nog eens heel goed zijn voor je gezondheid. Als dat geen reden is om een camping in Noordwijk te boeken!

Powerkiten en strandwandelingen maken

Tijdens jouw kampeervakantie aan zee in Noordwijk ga je vast iedere dag wel even naar het strand. Je kunt er lange strandwandelingen maken, powerkiten, zwemmen en (kite)surfen. Lijkt je dat wel wat, maar kun je nog niet (kite)surfen? Geef je dan op voor een les bij het watersportcentrum Beach Break of een powerkiteles bij de Powerkiteschool. Wil je op een andere manier genieten van de omgeving, stap dan op de fiets of de mountainbike. Er zijn zeventien routes die vertrekken vanaf het vuurtorenplein en er loopt een mountainbikeroute door de duinen en het bos.

Stralend zonnige zomerdagen

Een populaire badplaats komt met genoeg voordelen: er is van alles te doen in de omgeving! De zomermaanden staan bol van de activiteiten, zoals het operafestival Opera aan Zee en het schildersfestival. Kom je vroeger in het jaar naar de kust, houd dan de planning van het bloemencorso van de bollenstreek in de gaten. Iedere lente trekt een corso vol pracht en praal van Noordwijk naar Haarlem. Een schitterend gezicht! In Noordwijk vind je ook het Space Expo en het Museum Engelandvaarders. Fijne uitjes voor wanneer het geen stralend zonnige dag met 25 graden Celsius is.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen