Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Zon, zee en strand in Ouddorp

Voor een echte Nederlandse strandvakantie zit je in Ouddorp op de juiste plek. Dit gezellige plaatsje ligt op het eiland Goeree-Overflakkee. Vanaf de kaart lijkt dit een van de eilanden van Zeeland, maar Goeree-Overflakkee hoort bij de provincie Zuid-Holland. Tijdens je vakantie in Ouddorp geniet je van dagen vol zonnen, zwemmen of watersport. Het weidse landschap met duinen, dijkjes en polders is een heerlijk wandel- en fietsgebied. Neem je verrekijker mee, misschien spot je onderweg wel zeehonden.

Noordzeestrand en Grevelingmeer

Rondom Ouddorp vind je uitgestrekte brede stranden en een groot duingebied met unieke flora en fauna. De markante rode vuurtoren is je herkenningspunt aan de horizon. Neem je badhanddoeken en parasol mee naar het Noordzeestrand voor een heerlijk zomers dagje. Of ga badderen in het zoutwatermeer Grevelingen. Voor jonge kinderen is dit een fijne en veilige bestemming omdat de bodem langzaam afloopt en er geen sterke stroming is. Dit is ook een toplocatie om kennis te maken met watersporten als zeilen, surfen, duiken of suppen.

Een ritje in een oude tram

Zin in een dagje cultuur snuiven? Leer meer over de geschiedenis van het eiland en de Watersnoodramp van 1953 in het Streekmuseum in Sommelsdijk. Hier kun je zelfs een echte middeleeuwse schat bewonderen! Liefhebbers van historische treinen en trams, brengen zeker een bezoekje aan het Museum R.T.M. Ouddorp voor een ritje in een oude tram.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen