Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Tarragona in Spanje

In Tarragona kunt u genieten van een gevarieerde vakantie op de camping. Tarragona is gelegen in het zuiden van het Spaanse Catalonië. De kust van Costa Dorade is vlak bij waardoor u lekker tot rust kan komen op het strand. Tarragonna is rijk aan cultuur, natuur en attracties. Verblijf op een camping in Tarragona is daarom een ervaring die u niet snel zal vergeten!

Campings in Tarragona

Op een camping in Tarragona kunt u met uw eigen kampeermiddel verblijven maar heeft u ook mogelijkheden tot het huren van een accommodatie. Voor de kinderen is er veel te beleven op de camping. Tarragona heeft campings met zwembad, speeltuin of sportveld.

Tarragona is gelegen aan de mooie kust van Costa Dorade. Aan dit uitgestrekte zandstrand kunt u heerlijk zonnebaden, watersporten of duiken.

Bezienswaardigheden Tarragona

Vindt u het leuk om cultuur te snuiven tijdens uw vakantie? Tarragona heeft een historisch centrum waar overblijfselen uit de Romeinse tijd te bezichtigen zijn. 

•    Amfitheater Tarragona
Breng een bezoek aan de indrukwekkende architectuur rondom uw camping. Tarragona heeft een amfitheater dat stamt uit de tweede eeuw na Christus. Het werd gebouwd voor het aanschouwen van dierengevechten. Vervolgens werd er een basiliek van gebouwd, de overblijfselen zijn nu te bezichtigen. 
•    Kathedraal Tarragona
Een mooie bezienswaardigheid is de Santa Maria kathedraal van Tarragona. De kathedraal is gebouwd op de resten van een Romeinse tempel. In een vleugel van de kathedraal is een museum gevestigd.
•    Romeins aquaduct
Het Romeinse aquaduct in Tarragona is een prachtig bouwwerk van natuursteen. Het bestaat uit twee series bogen en is nog volledig in tact. Het was tot de achttiende eeuw nog in gebruik. 

Een vakantie in deze mooie Spaanse stad biedt u een overvloed aan bezienswaardigheden. Tarragona belooft u een vakantie vol cultuur, natuur en ontspanning!

Weer Tarragona

Campings in Tarragona zijn geschikt voor een strandvakantie door het warme mediterrane weer. Tarragona heeft warme zomers en milde winters. De temperatuur kan in de zomer oplopen 27 graden Celsius, in de winter wordt het meestal niet kouder dan 5 graden Celsius. In het laagseizoen is het nog steeds warm, maar heeft u wel meer kans op neerslag. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen