Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Cambrils in Spanje

Kamperen op een camping in Cambril is kamperen aan de Costa Brava. Het stadje is altijd vriendelijk geweest voor toeristen, getuige ook het grote aantal campings. Cambrils is een echte badplaats met de daarbij behorende haven, winkelstraatjes en terrassen. Die levendigheid vindt u ook terug op de campings in Cambrils.

Lees meer

Grootste trekpleister is natuurlijk het strand. Campings in Cambrils liggen op een steenworp afstand van de zee en zijn over het algemeen zeer compleet. Met het hele gezin op vakantie? Cambrils is een ideale plek.

Tips Cambrils
•    Koop verse vis in de haven die vol ligt met vissersboten
•    Vaar naar Salou of Tarragona
•    Een dagje naar Barcelona

Campings Cambrils: zon, zee en Barcelona
Een camping in Cambril is de ideale uitvalsbasis voor een gevarieerde vakantie. Tarragona, de zuidelijkste provincie in Catalonië staat vooral bekend om zon, strand en zee, maar de culturele rijkdom is groter dan u zou vermoeden. 

Hoogtepunt op dat gebied is natuurlijk Barcelona. Vanaf de camping in Cambrils is deze stad goed te bereiken met de auto (ongeveer 100 kilometer) of per trein. De reis duurt dan ongeveer anderhalf uur.

De Costa Dorado (Gouden Kust) blijft natuurlijk een belangrijke trekpleister voor Cambrils. Campings liggen vlakbij of hebben gezorgd voor een snelle toegangsroute naar de zee. Stranden worden afgewisseld met rotskust en de badplaatsen naast Cambrils (Salou, Ampolla) zorgen voor flink wat drukte.

Bezienswaardigheden Cambrils
Cambrils is meer dan een plek om je dagelijkse inkopen te doen. Het stadje heeft een aantal mooie bezienswaardigheden. Cambrils is wandelend het beste te verkennen.

•    El Museu d'Història de Cambrils
Het historisch museum van Cambrils is een bezoekje waard. Het is gevestigd in een oude vuurtoren die uitzicht biedt op zee.
•    El Parc del Pinaret
Het kan aan de Costa Dorado druk zijn. Dan is het prettig om even de koelte en de rust op te zoeken van dit park. Met een beetje geluk ziet u papegaaien op de nesten in de palmen.
•    Vila Romana de la Llosa
De resten van een Romeinse villa, ontdekt in 1980. De gevonden voorwerpen zijn te zien in het historisch museum van Cambrils.

Vakantie in Cambrils; dat is zon, zee en strand. Maar er is meer. Trek de binnenlanden van Tarragona in en ontdek de rust.

Weer in Cambrills
Het weer in Cambrils is goed. Zeker in de zomer. De temperatuur duikt zelden onder de 20 graden in juli en augustus. Gelukkig biedt de zee voor wat verkoeling. In de steden blijft het dankzij de bebouwing ook 's avonds aangenaam. Het klimaat in Cambrils is uitermate geschikt voor terrasbezoek!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd