Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Zon, zee en strand: een campingvakantie in Cambrils

Kamperen op een camping in Cambrils (Tarragona) is kamperen aan de populaire Costa Dorada (Gouden Kust). Het kuststadje is altijd in trek geweest bij toeristen, getuige ook het grote aantal campings in de buurt. Cambrils is een echte badplaats met de daarbij behorende haven, winkelstraatjes en terrassen. Die levendigheid vind je ook vaak terug op een camping. Kamperen in Tarragona is vakantie vieren op een steenworp afstand van de zee. Over het algemeen heb je er alle voorzieningen voor een fijn verblijf. Met het hele gezin op vakantie? Cambrils is een perfecte bestemming!

Bezienswaardigheden in Cambrils

Cambrils is meer dan een plek om een terrasje te pikken of je dagelijkse inkopen te doen. Het stadje heeft een aantal mooie bezienswaardigheden. Het beste ga je te voet op verkenning. Bijvoorbeeld naar El Museu d'Història de Cambrils, een historisch museum gevestigd in een oude vuurtoren (Torre del Port). Van hieruit heb je ook uitzicht op zee. Het kan aan de Costa Dorado soms best druk zijn. Dan is het prettig om even de koelte en de rust op te zoeken van een park. In Cambrils kan dat in El Parc del Pinaret. Met een beetje geluk zie je hier de papegaaien in de palmbomen. Ten slotte is Vila Romana de la Llosa de moeite waard. De resten van deze Romeinse villa zijn ontdekt in 1980. De gevonden voorwerpen kun je zien in het eerder genoemde museum.

Campings in Cambrils: zon, zee, zand én Barcelona

Een camping in Cambrils is de ideale uitvalsbasis voor een gevarieerde vakantie. Tarragona, de zuidelijkste provincie in Catalonië, staat vooral bekend om zon, zee en zand. De culturele rijkdom is echter groter dan je zou denken. Het epicentrum van kunst en cultuur is natuurlijk Barcelona. Vanaf een camping in Cambrils is deze absolute wereldstad goed te bereiken met de auto (ongeveer 100 kilometer) of per trein (anderhalf uur). De stranden aan de Costa Dorado zijn natuurlijk een belangrijke trekpleister voor Cambrils. Deze stranden worden afgewisseld met stukken rotskust en badplaatsen als Salou en Ampolla. Er zijn dus ook genoeg uitgaansmogelijkheden in de buurt.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen