Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Tamarit in Spanje

De camping in Tamarit ligt veelal aan het witte zandstrand van de Costa Dorada, de ‘gouden kust’ van Spanje. Steden als Barcelona en Tarragona en badplaatsen als Salou liggen op een steenworp afstand van de camping. Tamarit, in de autonome regio Catalonië, zelf biedt historische en sportieve uitstapjes en een prachtig zandstrand.

Lees meer

Tips Tamarit
•    Kuststad Tarragona, aan de Costa Dorada, staat vol historische monumenten en de Tarraco-ruïne: veertien bouwwerken uit de Romeinse tijd
•    Port Aventura, een van de grootste pretparken van Europa, is onderverdeeld in zes thematische zones (Mexico, Sesamstraat, het Wilde Westen, enz.) en biedt voor elke leeftijd wat wils
•    Vanaf Reus het Spaanse binnenland in rijden betekent kronkelende weggetjes en indrukwekkende uitzichten

Campings Tamarit: kamperen aan het strand
Zee, strand, voorzieningen als restaurant en zwembad, (water)sportmogelijkheden en animatie voor de kinderen; dat vindt u op de camping in Tamarit.

Voor sportieve kampeerders is er van alles te beleven op en bij de campings. Tamarit is zeer geschikt voor watersport, wandelen en fietsen.

Neemt u geen eigen tent, caravan of camper mee naar de camping? Tamarit telt gelukkig voldoende campings waar u in plaats van een kampeerplaats een accommodatie kunt huren. 

Bezienswaardigheden in Tamarit
Dichtbij Tarragon, Salou, Reus en natuurlijk het strand zijn er genoeg leuke bezienswaardigheden in Tamarit:

•    Natuurgebied Punta de la Móra
In dit interessante gebied, direct aan de kust gelegen, kunt u met een gids op pad om te leren over de plaatselijke natuur
•    Kasteel van Tamarit
Vooral de ligging van dit kasteel is indrukwekkend: boven op een landtong die de zee in steekt
•    Strand
Tamarit, aan de Costa Dorada, de ‘gouden kust’, heeft mooie zandstranden, omzoomd door pijnboombossen, met uitzicht op het kasteel

Weer in Tamarit
Het weer in Tamarit wordt beheerst door een mediterraan klimaat, dat ervoor zorgt dat het vrijwel het hele jaar aangenaam is. In de zomermaanden kan het erg warm worden, richting de 30 graden, waarbij de zee zorgt voor aangenaam koeler weer. Tamarit kent winterse temperaturen die niet onder de 15 graden uit komen en de watertemperatuur is van half mei tot november meer dan 20 graden. De neerslag is vrij gelijkmatig over het hele jaar verdeeld en kent alleen in de herfstmaanden een lichte stijging.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen