Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Roggel: heerlijk kamperen met natuurparken en de Maas in de buurt

Een camping in de omgeving van het Limburgse Roggel is voor iedere kampeerder goed toeven. Vier jij je vakantie het liefst in je caravan, camper of tent? Of verblijf jij liever in een luxe en comfortabele accommodatie? Wat voor een kampeerder je ook bent, hier vind je altijd een plek die bij je past. Met tal van uitvalsmogelijkheden in de buurt is Roggel een ideale plek om Midden-Limburg te verkennen.

Tussen drie natuurparken

Bijzonder aan een kampeervakantie in de omgeving van Roggel is dat je je tussen drie nationale parken bevindt. De Groote Peel, Het Leudal en De Meinweg. Trek je wandelschoenen aan of stap op je fiets. Een camping in de omgeving van Roggel sluit perfect aan op diverse fiets- en wandelroutes. Maar je kunt uiteraard ook zelf leuke tochtjes maken. Wandel of fiets naar een van de Maasdorpen zoals Kessel, Baarlo of Neer. Hier vind je genoeg leuke terrasjes waar je kunt stoppen voor een kopje koffie, stuk Limburgse vlaai of een lekkere lunch.

Shoppen of pretpark

Wil je de dagjes in de natuur graag afwisselen met een dagje stad of pretpark? Ook dat kan! Het Designer Outlet Roermond en Attractiepark Toverland bereik je in nog geen 20 minuten. Het Bakkerij Museum Marleetjeshof in Roggel is ook origineel uitje en neemt je even mee terug in de tijd.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen