Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Istrië

Een kampeervakantie in Istrië is misschien wel de mooiste manier om van de Adriatische Zee te genieten. In vroeger tijden kwamen hier veel zeevarende ontdekkingsreizigers, nu is het om allerlei redenen een populaire bestemming voor een vakantie. Natuur, cultuur (de Romeinse stad Pula) en strand zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Istrië.

Kamperen in Istrië: een hartverwarmende zonvakantie

In de omgeving van uw camping in Istrië vindt u het allemaal: gezellige, oude stadjes, stille bergdorpen, mooie stranden en baaien. Bovendien is er geen andere Adriatische regio met zoveel zon! Dat betekent dus dat het leven zich vooral buiten afspeelt, iets waar vooral gezinnen met kinderen die kamperen in Istrië verblijven van genieten. Campings in Istrië zijn dan ook een geliefde bestemming geworden waar men heerlijk vakantie kan vieren. Een groepsreis in Kroatië is extra leuk met Istrië als hoogtepunt!

Vooral in de kuststreek kunnen de faciliteiten van de campings in Istrië gemakkelijk de vergelijking met andere Europese bestemmingen doorstaan. Vaak zijn ze zelfs beter en sfeervoller. En gedurende uw gehele kampeervakantie in Istrië zult u overal verrast worden door de eeuwenoude, hartverwarmende gastvrijheid van de bevolking. Voor de Istriërs is het nu eenmaal de normaalste zaak van de wereld dat gasten van een camping in Istrië zich welkom voelen!