Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Umag in Kroatië

Campings in Umag liggen aan de Adriatische Kust in Istrië, Kroatië. Deze regio is uitermate geschikt voor een vakantie. Umag en omgeving bieden mogelijkheden tot fietsen, paardrijden, een dagje strand en andere leuke uitjes. Daarnaast zal de mooie natuur van Istrië zal u verbazen!

Tips Umag

• Dagje strand vanwege de fraaie lagunes en baaien
• Maak een wijntocht langs diverse wijnboeren
• Lekker eten in een restaurantje in het oude stadscentrum

Campings Umag: genieten in Kroatië

U gaat zeker een fijne vakantie beleven op uw camping in Umag. Campings in Umag liggen allemaal (na)bij de Adriatische Zee, een populaire en fraaie plaats om te kamperen.

Hoe u ook gaat kamperen - met de caravan, de tent of de camper - voor iedereen is er een passende camping in Umag. Ook het huren van een accommodatie is mogelijk, zoals een mobile home in Umag. 
Er is van alles te doen op uw camping in Umag: u kunt er zwemmen, sporten, genieten van live muziek en animatie, lekker eten in het restaurant en nog veel meer (afhankelijk van op welke camping in Umag u verblijft)!

Bezienswaardigheden Umag

Blijf tijdens uw vakantie niet alleen maar op de camping! Umag heeft namelijk veel te bieden, zoals een historisch centrum, diverse sportmogelijkheden, natuur, een drukbezocht casino, gezellige barretjes en restaurants waar u de lekkerste gerechten voorgeschoteld krijgt.

• Historisch centrum Umag
Meer zien dan alleen de camping? Umag’s oude centrum huisvest oude huisjes van wit zandsteen tegen de kust aangebouwd, de St. Peregrinuskerk en de Venetiaanse klokkentoren en een jachthavencomplex.
• Strand Umag
Umag staat bekend om schitterende lagunes en baaien, mooie rotspartijen en kilometers lang strand. Ideaal voor het hele gezin, want u kunt er zonnen, zwemmen, snorkelen, spelen. Waterplezier alom!
• Sport in Umag
Wie van sport houdt zit gebakken in Umag. Niet alleen kunt u er zelf diverse sporten beoefenen, ook vindt iedere zomer het bekende ATP Vegeta Croatia Open tennistoernooi plaats, een echte aanrader.

Weer in Umag

Gaat u in de periode mei t/m september naar een camping in Umag, dan bent u verzekerd van  mooi weer. Het klimaat van Umag kent warme zomers met veel zonuren per dag. De winters zijn redelijk mild in Umag.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd