Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Een populaire badplaats

Het Kroatische Poreč is een populaire badplaats onder toeristen. De plaats ligt in Istrië aan de Adriatische Zee. Je vindt er de perfecte combinatie van mooie stranden en een historische stad. De stranden van Poreč bestaan veelal uit rotsen en hebben vaak veel schaduw. Ga bijvoorbeeld naar het stadsstrand van Poreč of strand Brulo. Veel van de stranden hebben voorzieningen zoals douches, kleedruimtes en soms zelfs speeltuinen.

Het oude centrum van Poreč

Poreč is een oude stad en dat is nog goed te zien. In het centrum staat bijvoorbeeld de beroemde Eufrasiusbasiliek. De basiliek uit de zesde eeuw is bijzonder imposant en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook interessant: op het Trg Marafor-plein stond vroeger het Forum Romanum. Je kunt op sommige plekken nog delen van de bestrating zien.

Genieten van de zomerzon

Luieren in de zomerzon, dat lukt goed op jouw camping in Poreč. De zon schijnt er ’s zomers uitbundig. De temperatuur kan dan oplopen tot bijna 30 graden Celsius. Doordat de stad een mediterraan klimaat heeft, wordt het er in de winter nooit heel koud.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen