Ga naar de homepage

Camping Bor ***

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
7,7
47 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Genieten voor zonliefhebbers
  • Zelf gemaakte olijfolie en wijnen
  • Prima voor duik- en watersporters
  • Slechts 800 m van het strand
  • Kamperen onder de olijfbomen
  • Te voet naar het stadscentrum

In Kroatië, op het eiland Krk, ligt Camping Bor midden tussen de olijfbomen. Je kampeert hier op een rustige camping dicht bij het centrum van Krk en de zee. De familie Mrakovčić runt de camping en produceert er olijfolie en wijnen. Het is een populaire vakantiebestemming voor veel kampeerders, omdat het door het mediterrane klimaat heerlijk toeven is. Zonliefhebbers genieten al vroeg in het voorjaar van de warme zonnestralen en het heldere water trekt veel duikers en watersporters aan.

Toon meer

Te voet naar het historische stadscentrum

De camping ligt op loopafstand van het historische centrum van Krk. Ideaal aan deze ligging is dat je geen last hebt van de drukte van het stadje, maar er wel heel dichtbij zit. Tijdens de zomermaanden worden er in Krk regelmatig culturele evenementen georganiseerd. De camping wordt omringd door een oude droogstenen muur en olijf- en pijnbomen. Vele bloemen en struiken sieren de ingang van Camping Bor. Op de camping word je zeer gastvrij verwelkomd door de familie Mrakovčić . Vader Mate, moeder Nada en hun drie kinderen beheren de camping. Het terrein ligt op een heuvel en heeft een prachtig panoramisch uitzicht op de stad Krk en de zee.

Kamperen onder de olijfbomen

De deels afgebakende plaatsen liggen op brede terrassen, waarbij olijf- en vijgenbomen zorgen voor schaduw. Op het gedeelte waar de jonge olijfbomen staan, is natuurlijk minder schaduw. Het speciale tentenveld is autovrij. De camping biedt de mogelijkheid om tegen betaling je caravan te stallen in de winter. Het sanitair is in 2016 nog vernieuwd. Kampeerders die wat meer rust zoeken, zijn hier beter op hun plek dan op nabijgelegen grotere campings.

Er zijn drie zwembaden: een pierenbadje en twee gewone zwembaden. Doordat de baden niet zo groot zijn, is het hier ook wat rustiger. Het strandje is wel vrij druk en ligt op ongeveer achthonderd meter afstand. Doordat de camping op een heuvel ligt, is met name de terugweg een stevige wandeling.

Zelf geproduceerde olijfolie en wijnen 

In het restaurant op de camping vind je een verscheidenheid aan culinaire specialiteiten van het eiland. In de minimarket kun je terecht voor enkele boodschappen. De camping ligt tussen de olijfbomen en wijngaarden. De eigenaren van camping Bor maken hier goed gebruik van en produceren op traditionele wijze hun eigen olijfolie, wijnen en diverse likeuren. Je kunt een bezoek brengen aan de wijnkelder op de camping en de producten zijn uiteraard ook te koop.

Bekijk campingwebsite 
  • €23 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

A. Damen-Kuystermans

"Gezellige, gemoedelijke camping, welke wordt gerund door de zeer gastvrije familie Mrakovcic. Camping ligt op een heuvel, in een olijfgaard op loopafstand van het historische centrum van KrK. Panoramisch uitzicht op stad en baai. Goed restaurant. Bezoek aan eigen wijnkelder op de camping mogelijk. Erg geschikt voor rustzoekers. Nieuwe comfortplaatsen met water en afvalwateraansluiting."

Inspecteur Mevr. A. Damen-Kuystermans

A. Damen-Kuystermans

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792491

Beoordelingen (47)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,7

Sanitair
7,3
Personeel
8,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Kindvriendelijkheid
7,1
Zwembad
6,6
Eten en drinken
8,1
Omgeving
8,4

G.Huijsman, op deze camping in september 2023

6,3

Reisgezelschap: Senioren

Camping ligt erg hoog. Lopen naar het centrum van KrK zal op de heenweg nog wel gaan( afdalen) maar terug is stevig omhoog lopen. Er is wel een shuttlebus. Veel plekken zonder schaduw. Sanitair is bagger. Veel te weinig en nagenoeg koud water. Geen warm water voor het afwassen. Vuilnis wordt niet tijdig opgehaald dus veel rommel. Beoordeling ACSI inspecteur is veel te rooskleurig. Camping minder geschikt voor mindervaliden gezien de hellingen op de camping.

Vollenbroek F, op deze camping in augustus 2023

2,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Sanitair kan beter
Minpunten - De ligging , we hadden gelukkig e-bikes bij ons
Bron: Ctoutvert

Kees, op deze camping in augustus 2023

6,0

Reisgezelschap: Paren

Veel te weinig wc\'s en douches en heel vies. Is veel te duur en zwembad mag de naam niet dragen. Stadje KRK is prachtig.

Inge, op deze camping in augustus 2023

8,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Vrij grote, professionele camping. Zeer vriendelijke ontvangst en ruime keus uit plekken. Uitzicht op Krk is prachtig. Sanitairgebouw vooraan de camping is zeer modern en prima. Het andere inderdaad erg gedateerd en klein. Zwembaden precies genoeg om lekker even af te koelen. Let op dat je alleen contant kunt betalen. Dit geldt trouwens ook voor het hele eiland. Je zit hoog en daardoor hoor je wat er gebeurt in het stadje. Wij konden daardoor meegenieten van het dorpsfeest. Vonden wij niet storend. Klim naar beneden hebben we gewoon met de auto gedaan. Er zijn zat parkeerplaatsen beneden zodat je Krk kunt bekijken. Dat is zeker de moeite waard. Wij waren er slechts 2 dagen maar langer verblijf was zeker leuk geweest.

Schuerwegen Hubert, op deze camping in juni 2023

7,9

Reisgezelschap: Senioren

Prima ontvangst , standaard plaatsen met ACSI korting zijn goed , sanitair verouderd maar netjes . Zeer slechte WiFi . KrK is gezellig en mooi .

Gisèle, op deze camping in oktober 2022

8,8

Reisgezelschap: Paren

Leuke familiecamping, die een beetje hogerop gelegen is. Sanitair is basic maar wordt netjes onderhouden. Je campeert tussen de olijfbomen. Even naar beneden wandelen naar de kiezelstrandjes en het dorpje Krk. De smalle straatjes in het dorp met winkeltjes, restaurantjes en barretjes zijn zeer gezellig. Na 2 campervakanties raden we deze camping zeker aan.

Harry Gerda Bergefurt, op deze camping in juni 2022

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Begin juni 2022 op camping Bor gestaan. Mooie camping. We stonden op het nieuwe gedeelte, waar ook de nodige boten gestald stonden. Tja. Verder mooie plek, uitzicht ook mooi. Met de fiets ben je zo in KRK. Vanaf de mooie fetstocht gemaakt naar franciscanen klooster. Zwembad op de camping is er puur om af tekoelen. Mooie strandjes. Ooit komen we terug

Brord van Westing, op deze camping in juni 2022

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Camping Bor, is nog een echte camping voor kampeerders en kent nauwelijks vaste plakken of mobilhomes. De camping wordt gerund door een zeer enthousiaste familie die er alles aan doet het je naar de zin te maken. Op de meeste plekken van de terassencamping heb je zicht op KRK stad en de zee. De camping ligt wel op een heuvel met vrij steile klim van 600 meter. Met e-bike goed te doen, op een gewone fiets is het afzien evanals lopen voor minder fitte mensen. Er is af en toe wel een shuttlebusje naar beneden. Wie tussen volgroeide bomen wil staan kan kiezen voor het terrein bovenin dat geen afgebakende plekken kent, maar wat het meest rustiek ligt. Klien nadeel is geen water daar dichtbij de plekken, daarvoor moet je 50 meter lopen. Beneden nieuw sanitair, boven wat bedaagd, maar het wortdt de hele dag permanent schoon gehouden door een ploegje gezellige dames. Het zwembad gebied kent 2 kleine bassins en een kinder bad. Niet voor baantjes trekkers, wel voor verkoeling. Beneden is ook een klein openbaar strandje (wel waterschoenen nodig) naast een andere grotere camping. Ook dit is steil.dalen en klimmen. Daar is een gezellig barretje met snacks en ook een meer uitgebreid restaurant. Soms is daar life muziek die in de avond goed is te horen, maar men houdt op, op redelijke tijden. Het camping restaurant is zeer goed en zelfs in het voorseizoen zit het geregeld vol, en is reserveren aan te bevelen als je buiten wilt zitten. Stadje KRK is verder zeer gezellig met een levendige haven en vele restautantjes en barretjes. .

Wilma Van Gils, op deze camping in september 2021

7,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Vriendelijke ontvangst, mogelijke staanplaatsen bekijken mbv elektrisch golfkarretje. Handig.
Minpunten - Sanitair gebouw 2 behoeft een verbetering, het eerste bij de receptie is prima
Bron: Ctoutvert

Anne B, op deze camping in augustus 2021

7,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Staanplaats
Minpunten - Bediening restaurant
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 65,60
Richtprijs 2
€ 82,00
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
2,2 ha
Hoogteligging
60m
Aantal toerplaatsen
201 (70 - 130m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
8
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Terrassencamping
  • Harde bodem
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:15-05/30-09
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
    • periode:15-05/30-09
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-04/30-10
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-04/30-10
  • Bar
    • periode:01-04/30-10
  • Invriezen koelelementen
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:12 m2
    • periode:15-05/15-09
Watersport en waterrecreatie
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
Voor kinderen
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:12 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Enkele speeltoestellen
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0.8 km
  • Panorama
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 10 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:10000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Speciale kampeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Speciale kampeerplaatsen voor mindervaliden

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 

Ma

25 / 03

 
Max. 16.2° 17.4° 17.3° 18.9° 17.4° 14° 14.4°
Min 9.5° 8.3° 9.8° 10.6° 10.6° 9.5° 8.2°
Neerslag 0% 0% 5% 5% 85% 100% 90%
Windrichting O ZW Z ZO Z ZO NO
Windkracht 2 2 2 2 3 4 2

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan 66% 66
Feb 60% 20
Mrt 63% 69
Apr 64% 77
Mei 58% 32
Jun 54% 37
Jul 54% 49
Aug 52% 46
Sep 62% 85
Okt 67% 97
Nov 67% 228
Dec 68% 75

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Bor
    Crikvenicka 10
    51500 / Krk (Krk)
    Kroatië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    45°1'21"N 14°33'44"E
  • Voor Krk volgt men borden richting 'Centar' (centrum). Bij de rotonde volgt men de borden autocamp 'Bor', 1e weg rechts.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Bor boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.camp-bor.hr

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Bor. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Bor ***

Camping Bor
Camping Bor
Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor
Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor Camping Bor

Camping Bor ***

Camping Bor
Camping Bor

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen