Ga naar de homepage

Camperplaatsen

Met de camper op pad

Mensen denken bij een camping al snel aan een tent, caravan, stacaravan of vouwwagen. Echter steeds meer campings worden aangedaan door campers. Tot voor enkele jaren terug zag je campers meestal op speciale camperplaatsen, vaak net buiten een dorp of stad. Maar tegenwoordig zijn ze bijna overal meer dan welkom op de camping. 

De luxe van een huis, maar dan op wielen.

De populariteit van de camper is niet verwonderlijk. Campers zijn eigenlijk net mobiele huizen. Lekker met je eigen onderkomen op reis. De camper biedt een ongekende vrijheid voor een heerlijk campingvakantie. Met je camper heb je gekozen voor vrijheid en autonomie.

Om de populariteit van campers de afgelopen jaren enorm is toegenomen hebben veel campings daar op ingespeeld en bieden campings tegenwoordig ook, vaak mooie en ruime, camperplaatsen aan.

Aanbod:

Met je rijdende vakantiehuisje kunt je op een groot aantal campings terecht op speciale staanplaatsen voor campers met speciale voorzieningen voor campers. Bekijk hieronder enkele, door ons uitgelichte, campings met staanplaatsen voor campers. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd