Ga naar de homepage

Kampeerplaats

Een kampeerplaats of staanplaats huren

Kamperen met uw eigen caravan, camper, vouwwagen of tent. Dat is het echte kampeergevoel!

Ieder jaar trekken we er weer op uit met onze eigen tent, caravan, camper of vouwwagen. Velen geven de voorkeur om naar het zonnige Zuiden af te reizen maar steeds meer kampeerliefhebbers kiezen er voor om in eigen land te blijven of bijvoorbeeld juist naar het rustige Noorden te reizen.

De een kiest voor een basisplaats of natuurplaats op een groene rustige camping, de ander wil weer wat meer luxe en zoekt een zogenaamde luxe comfortplaats voor meer vierkante meters en eigen sanitair.


Voordelen kampeerplaats huren

Voordelen van een staanplaats

Het op pad gaan met je eigen tent, tourcaravan, vouwwagen of camper heeft een aantal voordelen.

Naast dat een kampeerplaats vaak goedkoper is dan het huren van een huuraccommodatie op een camping, is, wanneer je met regelmaat of een langere periode een camping bezoekt, het aanschaffen van een eigen tent, caravan, vouwwagen of camper vaak een goed idee.

Een ander voordeel is dat je je eigen spullen mee kunt nemen. Je bent niet afhankelijk van wat er in een huuraccommodatie, zoals een stacaravan of ingerichte bungalowtent, aanwezig is. Fijn je eigen spullen geeft een vertrouwd gevoel. Je hoeft alleen maar op zoek naar een geschikte staanplaats of kampeerplaats.


Prive sanitair bij kampeerplaats

Eigen privé sanitair bij een kampeerplaats

Tegenwoordig zijn er steeds meer campings die staanplaatsen aanbieden met zogenaamd privé sanitair. Op de staanplaats heb je de beschikking over je eigen sanitair; vaak in de vorm van een toilet, douche en wastafel. Je hoeft dan geen gebruik te maken van het sanitairgebouw of de sanitaire faciliteiten van de camping. Dat is toch wat je uiteindelijk wil?


Bekijk ons aanbod

Bekijk hieronder enkele, door ons uitgelichte, campings met staanplaatsen voor tenten, tourcaravans, vouwwagens of campers:

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd