Ga naar de homepage

Een bungalowtent huren

Kamperen met een tent is de oervorm van kamperen. Het geluid van de ritsen, het geritsel van het tentdoek, lezen met een zaklampje en alleen het tentdoek tussen jou en de buitenwereld. Dat ultieme kampeergevoel beleef je prima in een klein canvas tentje maar is ook heerlijk in een prachtige compleet ingerichte bungalowtent. Waar kies jij voor? 


From elitist hobby to national pastime

Compleet en comfortabel

De luxe bungalowtent is erg populair. Kamperen in een bungalowtent is ideaal voor mensen die houden van de charme van het kamperen, maar toch ook willen beschikken over het nodige comfort. Na een lange autoreis staat jouw bungalowtent al op je te wachten, zodat je onbezorgd en ontspannen aan jouw vakantie kan beginnen.

De comfortabele bungalowtenten van tegenwoordig zijn zeer goed uitgerust en zorgen voor een perfect onderkomen tijdens jouw kampeervakantie. Hoewel de indeling van bungalowtenten kan verschillen, beschikken de meeste bungalowtenten over een apart woongedeelte en 1 of meerdere slaapcompartimenten.

Vaak zijn ze compleet ingericht met comfortabel meubilair dat meestal ook buiten de tent kan worden gebruikt, bijvoorbeeld op de aangebouwde veranda. De meeste bungalowtenten zijn voorzien van een ingebouwde keuken, inclusief het benodigde keukengerei.

Niet onbelangrijk is dat de meeste bungalowtenten zijn uitgerust met echte bedden! Geen luchtbedden meer oppompen voor het slapen gaan!


Met airconditioning

Vooral in de Zuid-Europese vakantielanden kan de temperatuur 's zomers aardig oplopen. Een tent lijkt dan niet altijd de logische keuze. Gelukkig hebben de meeste bungalowtenten een goede ventilatiemogelijkheid. Daarnaast hebben veel nieuwe modellen zelfs airconditioning. Hierdoor blijft de temperatuur in de tent ook op warmere dagen aangenaam koel.


Allrounder in de kampeerwereld

Een comfortabele kampeervakantie!

Een ruime en compleet ingerichte tent huren op een camping is ideaal, of je nu een bungalowtent huurt voor een vakantie in Nederland of in Frankrijk, Spanje of Duitsland. Eigenlijk is ieder Europees land geschikt om op deze manier je kampeervakantie op een camping door te brengen.

Als je een bungalowtent huurt, heb je de eerste stap voor een geslaagde vakantie al meteen gezet. Een bungalowtent staat namelijk garant voor een gezellige en comfortabele kampeervakantie!


Bekijk ons aanbod

Bekijk alle campings met bungalowtenten

Bekijk hieronder enkele, door ons uitgelichte, campings die ook bungalowtenten verhuren:

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen