Ga naar de homepage

Een bungalow huren op de camping

Zoek je een lekker plekje op de camping, maar zie je een tent niet zo zitten en heb je geen eigen caravan of camper? Kies dan eens voor een bungalow op de camping! 


Bungalow huren op de camping

Extra comfort

Niet iedereen houdt van het slapen onder een tentzeil of het verblijven in een stacaravan. Een bungalow of chalet heeft vaak net dat extra comfort. En toch sta je op een heerlijk plekje op de camping. Wat wil je nog meer? 

Bungalows zijn vaak geschikt voor minimaal vier personen, waardoor kamperen met het hele gezin geen enkel probleem is. Het is mogelijk dat één of meerdere slaapkamers zich op de eerste verdieping bevinden. De meeste bungalows beschikken daarnaast over een terras of balkon. Sommige zelfs over een tuintje. Net als een vakantiewoning of appartement.

Het voordeel van het huren van een bungalow op een camping is dat je het comfort hebt van een bungalow maar de gezelligheid en faciliteiten van een camping.

Er zijn ook campings waar je hond welkom is in de bungalow. Verder hebben sommige bungalows airconditioning. Houd er wel rekening mee dat de bungalows niet altijd vrijstaand zijn. Kijk dus even goed naar de foto's van de bungalow die je gaat boeken. 


Bekijk ons aanbod

Bekijk alle campings met bungalows

Bekijk hieronder enkele, door ons uitgelichte, campings die bungalows verhuren:

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen