Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Hérault

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Hérault

Albert Ypeij

Het binnenland en Montpellier zijn aanraders om te bezoeken.

E wandelee

Geweldige natuur om te zwemmen, fietsen of wandelen

Ron van der Goes

In de omgeving kun je goed fietsen. Je bent vlak bij Séte en bij de zee. Om het meer van Thau liggen leuke dorpjes.

Camping Hérault: combineer bergen met zee en strand

Een warm en zonnig klimaat, enorme stranden, zee, meren, een bergachtig achterland, een echt grote stad en gezellige havenstadjes maken van de Hérault een kampeerbestemming voor alle soorten kampeerders. Vanaf de kust ben je snel in het bergachtige achterland en andersom.

Zon, zee en strand

Veel campings in de Hérault liggen direct achter de (lage) duinen achter de brede zandstranden langs de Middellandse Zee, zoals bij Marseillan-Plage en Vias. Omdat de zee maar heel langzaam diep wordt, is ze geschikt voor alle leeftijden. Meteen achter de kuststrook liggen op veel plekken meren, met ook daar weer stranden met campings. Op de meren wordt veel gesurft en ze zijn het domein van duizenden roze flamingo’s.

Een dagje stad

De grootste stad, Montpellier, is een interessante combinatie van een historisch centrum met spraakmakende nieuwbouwwijken, alle mogelijke winkels, enorme terrassen, het belangrijke kunstmuseum Fabre en de opvallende trams: elke lijn heeft z’n eigen spectaculair versierde buitenkant.

Kamperen in het Centraal Massief

Vanaf het strand ben je ook zo in het Centraal Massief (en andersom). De meeste campings liggen daar aan de rivieren, zoals de Hérault en de Orb. Op veel plaatsen kun je prachtig wandelen, een kano huren of gewoon zwemmen in de rivier. De verschillende bodemsoorten en microklimaten zorgen voor een enorme variëteit aan soorten wijn.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen