Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Valras Plage in Frankrijk

Campings in Valras Plage zijn gelegen in de Franse gemeente Hérault. Valras-Plage heeft een prachtig zandstrand, vissershaven, boulevard en vele gezellige terrassen. In de buurt van de camping in Valras Plage liggen leuke plaatsen als Montepellier en Marseille. Kortom een populaire badplaats waar u zult genieten van het heerlijk warme klimaat.

Lees meer

Tips Valras Plage

•    Bezoek het nabijgelegen Montepellier 
•    Flaneer over de twee kilometer lange boulevard
•    Ga zeilen, waterskien of kajakken in de buurt van de haven
•    Geniet van de prachtige natuur in de Pyreneeën

Camping in Valras Plage: voor ieder wat wils

Campings in Valras Plage zijn schaduwrijk en gunstig gelegen ten opzichte van de kust. 
Valras Plage heeft een fijn uitgestrekt zandstrand. Aan het zandstrand ligt een gezellige boulevard met verschillende restaurants en terrasjes.

In Valras Plage kunt u met  uw eigen kampeermiddel verblijven of een accommodatie huren. Volwassenen en kinderen zullen zich goed vermaken op de camping. Valras Plage heeft campings met zwembaden en speeltoestellen.

Bezienswaardigheden Valras Plage

In Valras Plage zult u zich niet snel vervelen tijdens een vakantie. Valras Plage heeft naast het prachtige strand nog meer te bezichtigen en te beleven.

•    Le Port Valras-Plage
De jachthaven is leuk om te bezoeken tijdens uw vakantie. Valras Plage heeft een haven van prachtige jachten, vissersboten en u kunt daar de vis direct uit het net kopen.
•    Stedentrips in de omgeving
Tijdens een verblijf op een camping in Valras Plage bent u in de buurt van verschillende mooie Franse steden. Ga er voor een dag op uit en bezichtig bijvoorbeeld de historische stad van Montepellier, Marseille of Perpignan.
•    Sport in Valras Plage
Campings in Valras Plage zijn gelegen bij de mooie natuur van de Pyreneeën. Daarom heeft u de mogelijkheid om te mountainbiken en fietsen. Aan de kust kunt u zeilen, kajakken en waterskiën.

Ook leuk: doe een gok in het casino van Valras Plage of beleef een culturele avond in het openluchttheater ‘Théâtre de la Mer’.

Weer Valras Plage

In Valras Plage heerst een zacht mediterrane klimaat. Dit betekent dat u kunt genieten van warme droge zomers en zachte winters op de camping. Valras Plage heeft een temperatuur die in de zomermaanden kan oplopen tot 30 graden Celsius. Het is dan heerlijk kamperen op een camping dicht bij het strand.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen