Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Cap d’Agde in Frankrijk

Cap d’Agde ligt in Zuid Frankrijk aan de rivier de Hérault. Campings in Cap d’Agde zijn centraal gelegen ten opzichte van de toeristische stad. Cap d’Agde staat bekend om de mooie haven, gezellige restaurants en mooie omgeving. Er is genoeg te beleven rondom de camping. Cap d’Agde is de ideale bestemming voor een zorgeloze vakantie! 

Lees meer

Tips Cap d’Agde
•    Breng een bezoek aan Aquapark Cap d’Agde
•    Bezoek het nabij gelegen Grau d’Agde
•    Maak een uitstapje naar Montepellier
•    Geniet van het warme weer in Cap d’Agde

Campings Cap d’Agde: voor iedereen plezier!
Op een camping in Cap d’agde kunt u uiteraard met uw eigen tent, camper of caravan kamperen. Cap d’Agde heeft ook campings waar u een accommodatie kunt huren, zoals een chalet of mobilehome. In Cap d’Agde heeft u genoeg mogelijkheden voor uw verblijf.

Campings in Cap d’Agde zijn voorzien van een mooi buitenzwembad en ideaal gelegen ten opzichte van het strand. Ook leuk, bezoek met uw kinderen het Aquapark of Dinopark in Cap d’Agde. 

Bezienswaardigheden Cap d’Agde
Tijdens uw vakantie is er een hoop te beleven rondom de camping. Cap d’Agde is een ideale bestemming om cultuur te snuiven of te relaxen op een van de mooie stranden.

•    Montpellier
Deze stad is een leuk uitstapje tijdens uw verblijf op de camping. Montpellier heeft een historisch stadcentrum met bezienswaardigheden als Place de la Comédie, Arc de triomphe Le Peyrou en de oudste medische universiteit van Europa.  
•    Stranden Cap d’Agde
    In Cap d’Agde is het goed vertoeven op het strand. Rochelongue is een uitgestrekt strand     waar in de zomer gratis sportactiviteiten te doen zijn. Plagette is een klein strand met fijn     zand en uitzicht op prachtige rotspartijen. 
•    Grau d’Agde
Het authentieke vissersdorp Grau d’Agde is leuk om te bezoeken tijdens uw verblijf op de camping. Grau d’Agde bevindt zich aan de monding van de rivier Hérault. Elke donderdag is er een markt op het dorpsplein. 

Weer Cap d’Agde
Campings in Cap d’Agde zijn gelegen aan de Middellandse Zee. In het hoogseizoen kan de temperatuur oplopen tot 28 graden Celsius en heeft u de meeste zonuren. In de zomermaanden is de kans op neerslag zeer klein, in de winter is er wel kans op neerslag.

Geniet van een verblijf op de camping. Cap d’agde zal u niet teleurstellen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen