Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Pommeren

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Pommeren

lidia

heel mooi gebied, er bos en waterrijk. Op loop/fietsafstand van mooie stad en een burg.

Kamperen in Pommeren: Het paradijs voor de actieve kampeerder

De actieve kampeerder kan niet om de regio Pommeren heen. Kasjoebië is een echte een paradijs voor watersporters. De bijna 700 meren staan met elkaar in verbinding, dus als fervent zeiler of kanoër kun jij je hart ophalen. Voor fietsers en wandelaars vind je hier uitgestrekte bossen, natuurreservaten, heuvels, wilde stranden met wandelende duinen en pittoreske dorpjes.

Reis jij voor de kunst en cultuur naar Polen? Ook dan mag je Kasjoebië niet overslaan. De Kasjoeben, die dit gebied nog altijd bewonen, vormen een etnische groep met een heel eigen taal en cultuur. Maar ook in de rest van Pommeren is voldoende te beleven voor de cultuurliefhebber, zoals het kasteel Malbork, dat op de Unesco-werelderfgoedlijst staat. Meer tips voor je vakantie in Neder-Silezië lees je op ACSIFreeLife.nl en op de site van het Pools Toerismebureau.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen