Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen West-Pommeren

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. West-Pommeren

J.M.Kelder

Prachtig !Zee, strand en natuurpark.

W hilbrands

Goede omgevingen en in rewal is veel te doen

Ad van Trier

Polens traditionele strand , lekkere zee, golven, mooi strand, druk, kermis , eten en snoepen, deze zomer prachtig weer.

Kamperen in West-Pommeren: De ideale mix tussen citytrips en natuurschoon

Op slechts negen uur rijden van Utrecht ligt de hoofdstad van West-Pommeren, Szczecin. Zoek je graag de drukte op of ga je juist voor architectonische hoogstandjes, ga dan zeker naar de hoofdstad Szczecin. Deze indrukwekkende en belangrijke Poolse zeehaven ligt op zo’n 100 kilometer van de Oostzee, maar is door de Oder, die dwars door de stad loopt, toch in natuurlijke verbinding met de Oostzee.

Wil je liever genieten van rust en natuur? Ook dan biedt West-Pommeren je alles wat je nodig hebt. In West-Pommeren vind je prachtige nationale parken, met indrukwekkende uitzichten en een grote diversiteit aan wildlife. In de natuurgebieden kom je oog in oog te staan met onder andere wisenten, bevers, en meer dan 151 (roof)vogelsoorten. Kortom, de ideale regio voor kampeerders die op zoek zijn naar prachtige natuur, indrukwekkende steden, mooie stranden én bruisende steden. Meer tips voor je vakantie in Neder-Silezië lees je op ACSIFreeLife.nl en op de site van het Pools Toerismebureau.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen