Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Klein-Polen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Klein-Polen

Okken

Mooie dorpjes. dichtbij de bergen.

Tiemen

Bijzonder interessant. Mooie weidse natuur, veel te zien en te doen. Boeiende geschiedenis

Joost en Joke

Krakau is een aan te bevelen stad. Veel interessante bezienswaardigheden. DeTatra bereikbaar maar wel ongeveer 100 km. Het natuur gebied nabij Krakau ook zeer de moeite waard

Kamperen in Klein-Polen: Het warmste en lekkerste gebied in Polen

Krakau (Kraków), de hoofdstad van de regio en voormalige hoofdstad van Polen, is in 2019 verkozen tot Europese Gastronomische Hoofdstad. Kazimierz, de voormalige joodse wijk, heeft de charme van Montmartre in Parijs met vele clubs, pubs, restaurants en vodkabarren.

De natuur in Klein-Polen is erg divers. Hoe zuidelijker je komt, hoe meer bergen er zijn. De verschillende gebergtes bieden uren aan vermaak. Zo kun je er raften op de rivieren, maar ook kalkstenen rotsmassa’s en grotten bezoeken. Niet avontuurlijk genoeg? Daal daal dan af in de zoutmijnen, waar je zelfs kunt overnachten.

Ben je op zoek naar architectonische hoogstandjes in Polen? Ook dan valt er genoeg te zien, bijvoorbeeld via de Houten Architectuur Route langs 125 monumentale panden, waaronder zes buitengewone kerken die ook op de Werelderfgoedlijst staan: Binarowa, Blizne, Dębno Podhalańskie, Haczów, Lipnica Murowana en Sękowa. Meer tips over reizen in Klein-Polen lees je lees je op ACSIFreeLife.nl en op de site van het Pools Toerismebureau.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen