Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Basse-Normandië

Een kampeervakantie in Basse-Normandië is zeer veelzijdig. De regio heeft een lange kustlijn met witte krijtrotsen, mondaine badplaatsen, eindeloze stranden en ruige rotsen die uit zee oprijzen. Vanaf de camping in het binnenland van Basse-Normandië vindt u een weldaad van rust en ruimte, die wordt afgewisseld met interessante steden. Basse-Normandië is natuurlijk ook bekend van de bevrijding. De vele musea en monumenten in Basse-Normandië herinneren aan D-day, het begin van de bevrijding van West-Europa op 6 juni 1944.

Kamperen in Basse-Normandië: rust en onthaasten

De campings in Basse-Normandië liggen veelal op loopafstand van de kust. Een heerlijke strandwandeling of lekker luieren op het strand zijn één van de vele mogelijkheden die kamperen in Basse-Normandië u biedt. Maak vanaf uw camping in Normandië een ontspannen ritje met de auto of de fiets over de door hagen omzoomde kronkelweggetjes op het platteland.

De keuken en de streekproducten zullen culinaire liefhebbers beslist weten te waarderen. De beroemde camembert en cider mogen tijdens een kampeervakantie in Basse-Normandië niet ontbreken.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen