Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Manche

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Manche

Olde Reuver of Briel

Prima ligging van de camping wanneer je wat meer van de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog wilt weten. Museum over de Tweede Wereldoorlog op loopafstand. Utah Beach dichtbij en ook daar een museum over de invasie van de geallieerden.

J. Potters

Er was een fietspad achter de camping maar die ging of naar Mont-Saint-Michell of naar Pontorson!! In de hele omgeving was het slecht en gevaarlijk fietsen! Alles moest lopend of met de auto! Winkels in de buurt! Restaurants sluiten vroeg in de avond!

m.c. van

prachtig met veel groen en een schitterend WO 2 museum en prachtige oude dorpjes

Op vakantie op een camping in La Manche

Kamperen in La Manche betekent kamperen in de buurt van water. La Manche is het meest westelijke gedeelte van Normandië en wordt grotendeels omgeven door water. De uitgestrekte zandstranden, krijtrotsen, haventjes en duinen vormen een zeer geschikt terrein voor tal van activiteiten. U zult zich op een camping in La Manche niet snel vervelen.

Kamperen in La Manche: lekker ontspannen aan de vele zandstranden

Vanaf de campings in La Manche kunt u sporten op het water of in de lucht, maar ook heerlijke wandelen maken of actief fietsen. Aan de westzijde van La Manche liggen beschutte stranden, waar het heerlijk vertoeven is. Tijdens een kampeervakantie in La Manche is een uitstapje naar Mont Saint-Michel, de wereldberoemde abdij op een rotseiland, zeker de moeite waard.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen