Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Orne

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Orne

Guy Baeyens

Zeer goede camping als halte naar het Zuiden.

José

Argentan is een mooi stadje maar vlug op uitgekeken.

Elleinad

Prachtig! Mooie fietsroutes, info op de camping verkrijgbaar. Fietsroutes zijn rustig en oa over oude spoorlijnen.

Op vakantie op een camping in de Orne

Een kampeervakantie in de Orne betekent volop genieten van de schitterende natuur. De natuur en cultuur worden in de Orne beschermd in een groot regionaal park, Normandie-Maine. U bent in de Orne op de juiste plek om Frankrijks meest beroemde kaas, de camembert, te proeven.

Kamperen in de Orne: adembenemende natuurschoon

Vanaf uw camping in de Orne bent u zo in de prachtige wouden. Wandelroutes leiden langs smederijen, botanische tuinen en de plaatsen waar de geallieerden langstrokken. U kunt onderweg herten en eekhoorns tegenkomen. In de ruige heuvels rondom de campings in de Orne vindt u uitdagende klimwanden en moutainbikeroutes, maar u kunt de natuur ook bewonderen vanaf het water in een kano.

Ook op cultureel gebied heeft de Orne veel te bieden. De campings in de Orne liggen veelal in de buurt van de stad Alençon, die beroemd is om zijn bijzondere kantwerk, de kathedraal en de vakwerkhuizen. Een kastelentocht langs Sassy en Médavy behoort ook tot de vele uitstapjes die u kunt maken tijdens het kamperen in de Orne.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen