Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Calvados

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Calvados

M Blokhuis

Erg mooie omgeving met veel historie.

Geerts

Regio is prachtig zeer indrukwekkend

Michiels René

wandelafstand vh strand, heel goeie dorpsbakker op wandelafstand.

Op vakantie op een camping in de Calvados

Een kampeervakantie in de Calvados is imponerend en veelzijdig. Geniet van de hoge, indrukwekkende kliffen en de zandstranden aan de uitgestrekte kust. U kunt heerlijk actief bezig zijn in zee met zeilboot, surfplank of waterski’s, maar winkelen en uitgaan behoren ook tot de vele mogelijkheden tot vermaak. Maak vanaf uw camping in de Calvados kennis met deze veelzijdige, vriendelijke Franse streek.

Kamperen in de Calvados: een veelzijdige en vriendelijke streek

De campings in de Calvados liggen veelal in de buurt van het strand. U kunt uitstapjes maken naar de legendarische invasiestranden, het Mémorial, een museum voor de vrede, of naar één van de talloze andere monumenten die herinneren aan D-day, het begin van de bevrijding van West-Europa op 6 juni 1944.

De kalme plattelandsdorpen zorgen samen met de steden en de badplaatsen dat u zowel voor rust als voor gezelligheid kunt kiezen tijdens het kamperen in de Calvados. In het vruchtbare rivierenland kunt u goed fietsen en wandelen. Proef onderweg vooral ook de beroemde cider en calvados.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen